GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mbappe: Želio sam da PSG dobije odštetu i nađe kvalitetnu zamjenu

Mbappe: Želio sam da PSG dobije odštetu i nađe kvalitetnu zamjenu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.10.2021 / 15:32
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Kylian Mbappe će sljedeće godine napustiti Paris Saint-Germain, a u ponedjeljak je u razgovoru za RMC Sport potvrdio da je to želio učiniti već ovog ljeta i time donijeti klubu novac od odštete, kojim bi mogli naći kvalitetnu zamjenu.

Real Madrid je bio zainteresiran za dovođenje francuskog reprezentativca i jednog od ponajboljih svjetskih napadača, ali je vodstvo PSG-a odbilo nekoliko ponuda u nadi da će Mbappe potpisati novi ugovor s klubom u koji je stigao 2017. iz Monaca za 180 milijuna eura.

RMC Sport će cijeli razgovor s Mbappeom objaviti u utorak, ali već u objavljenim isječcima 22-godišnji napadač je jasno dao do znanja da ne planira ostati na Parku prinčeva.

"Zatražio sam transfer. Od trenutka kad sam znao da neću potpisati novi ugovor, želio sam da klub dobije odštetu i tim novcem dovede kvalitetnu zamjenu. Ovaj mi je klub mnogo dao. Bio sam sretan tijekom svih godina ovdje i još uvijek jesam. Dovoljno rano sam rekao ljudima iz kluba o svojoj želji, tako da mogu reagirati", izjavio je Mbappe.

"Želio sam da svi iz ove situacije izađu snažniji, da se rastanemo sporazumno, napravimo dobar posao i to sam poštovao. Rekao sam, ako ne želite da odem, onda ću ostati."

Mbappe je zanijekao da je više puta odbio ponude za ostanak u PSG-u.

"Govori se da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje ugovora, da više nisam želio razgovarati s Leonardom - što apsolutno nije istina. Nije moje da sudim, ali moja je pozicija bila jasna. Želio sam otići i to sam rekao dovoljno rano, još krajem srpnja."

Otkako je u kolovozu 2017. stigao u PSG iz Monaca, prvo na jednogodišnju posudbu, a potom potpisao i ugovor o ostanku, Mbappe je za Parižane postigao 136 pogodaka u 182 nastupa.

U novoj sezoni je u 11 utakmica bio strijelac četiri puta, ali se pet puta našao i u ulozi asistenta.

Tagovi: Kylian Mbappe, Neymar, Lionel Messi, Real Madrid, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE