GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mbappe vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske

Mbappe vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.09.2020 / 15:57
Autor: SEEbiz / Index.hr
PARIZ - Sinoć su odigrani prvi susreti elitne skupine Lige nacija u grupi 3. Portugal je u Portu deklasirao Hrvatsku 4:1, a svjetski prvak Francuska je u Stockholmu golom Kyliana Mbappea nakon neuvjerljive igra svladala Švedsku 1:0.

Zvijezda PSG-a nije bila maksimalno spremna za utakmicu. Mbappe već neko vrijeme vuče problem s gležnjem, ali ipak je zaigrao od prve minute i zabio je krasan gol za pobjedu u 41. minuti. Ipak, izbornik Didier Deschamps ga je 13 minuta nakon toga izvadio iz igre i potvrdio je da najbolji igrač Francuske vjerojatno neće igrati protiv Hrvatske u utorak.

''Nakon utakmice izgledao je odlično, ozljeda nije teška. Dobio je udarac u gležanj s kojim ima problema i nastavio je igrati. Vidjet ćemo kako će se sutra osjećati. Obavit ćemo testiranje i treba vidjeti kako će reagirati. Ne želim ništa riskirati. Razgovarat ću s njim i vidjeti je li spreman za Hrvatsku'', kazao je Deschamps pa je dodao:

''Početak je sezone, Kylian je i dalje snažan i moćan kao prije, ali definitivno nije u svom najboljem izdanju. Međutim on ima sposobnost zabijati golove ni iz čega, baš kao što je napravio i protiv Švedske. Nema puno igrača na svijetu koji to mogu. Vidljivo je da ima problema, oscilira u formi, ali je i dalje trajna opasnost za protivnika. Njegova volja je nevjerojatna. Ozlijeđen je već duže vrijeme, ali je inzistirao na tome da igra na Final 8 Lige prvaka. Nakon toga je uzeo odmor, oporavljao se i nije igrao. Mora biti oprezan na treninzima. Nismo previše zabrinuti za njegov gležanj, situacija i dalje nije alarmantna, ali ne želim se kockati. Kako je i on rekao, svakim danom će biti bolje.''

Tagovi: Kylian Mbappe, Paris SG, Francuska, Didier Deschamps, Liga nacija
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE