GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mbappe se predomislio i ipak ne dolazi u Real

Mbappe se predomislio i ipak ne dolazi u Real
PREOKRET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2021 / 13:17
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Kylian Mbappe (22) igra svoju zadnju sezonu u redovima PSG-a. Ugovor mu završava u lipnju sljedeće godine, još je ranije potvrdio da nema namjeru zadržavati se na Parku prinčeva, a dolazak Lea Messija samo je učvrstio njegovu odluku.

Odbio je Kylian Mbappe sve ponude PSG-a, ne želi potpisati novi ugovor i kao slobodan igrač ovog ljeta odlazi iz Pariza.

Sve do prije nekoliko dana činilo se da je njegov dolazak u madridski Real gotova stvar. Mbappe je koketirao s 'kraljevima' još od prošlog ljeta, Real je za njega želio platiti 180 milijuna eura, ali je PSG tu ponudu glatko odbio. I razljutio Mbappea, pa im se odlučio osvetiti tako što će napustiti klub kao slobodan igrač.

U Realu su bili zadovoljni zbog te ogromne uštede, a predsjednik Reala Florentino Perez u svojim medijskim istupima nije skrivao to da je Mbappe njegov glavni cilj u ljetnom prijelaznom roku 2022. godine.

Španjolski mediji tvrde da se Mbappe sada premišlja jer mu se ne sviđa kako Real igra pod vodstvom aktualnog trenera Carla Ancelottija! Pregovore s Realom započeo je u danima u kojima je na klupi sjedio Zinedine Zidane, no velikog Zizoua u Madridu više nema...

Mbappe, kao slobodan igrač, može birati novi klub, a francuski mediji tvrde da ga oduševljava način na koji Jürgen Klopp vodi Liverpool.

Hm, hoće li Mbappe umjesto put Španjolske ipak krenuti za Englesku? To za sada nitko ne zna, ali navodno je u razgovoru s Perezom tražio da ovaj otpusti Ancelottija i u ljeto u Real dovede Kloppa! Istina, to su nagađanja u sferi glasina iz skupine 'vjerovali ili ne', ali gdje ima dima, ima i vatre.

Tagovi: Kylian Mbappe, Neymar, Florentino Perez, Lionel Messi, Real Madrid, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE