GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mbappe: Mogu zamisliti Realovo razočaranje

Mbappe: Mogu zamisliti Realovo razočaranje
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.05.2022 / 11:22
Autor: SEEbiz / H
PARIZ - Francuski nogometaš Kylian Mbappe izjavio je u ponedjeljak da "može zamisliti" razočaranje Real Madrida nakon što je ipak potpisao produljenje ugovora s Paris St Germainom, dodajući da će navijati za Kraljevski klub u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola.

Zadnjih dana mediji su bili prepuni napisa o prelasku Mbappea u Real Madrid kada mu istekne ugovor s PSG-om na kraju sezone, ali on je ipak u subotu potpisao produljenje ugovora s PSG-om do 2025. godine.

LaLiga je ljutito reagirala na Mbappeovo produženje ugovora, rekavši da će podnijeti žalbu upravnom tijelu europskog nogometa UEFA-i i da nova ponuda PSG-a "napada ekonomsku stabilnost" europskog nogometa.

Real je i prošle godine imao odbijenicu od Mbappea.

Mbappe je zahvalio Realu i njihovom predsjedniku Florentinu Perezu na interesu za njegov potpis.

"Svjestan sam šanse i privilegije koju sam imao da me takva institucija poželi. Mogu zamisliti njihovo razočaranje", napisao je 23-godišnji Mbpape na Twitteru.

"Bit ću njihov najveći navijač u finalu Lige prvaka u Parizu."

Mbappe, koji je ove sezone postigao 39 golova i upisao pružio 26 asistencija za PSG u svim natjecanjima, smatra da može "nastaviti rasti" u klubu.

"Uvjeren sam da mogu nastaviti rasti ovdje, u klubu koji ulaže sva sredstva da dođe do vrha", rekao je Mbappe. "Jako sam sretan što se mogu nastaviti razvijati u Francuskoj..."

Tagovi: Kylian Mbappe, Paris SG, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE