GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Matjaž Kek novi trener Dinama

Matjaž Kek novi trener Dinama
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.07.2020 / 12:59
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Matjaž Kek novi je trener Dinama. Iz izvora bliskih klubu Večernji list neslužbeno doznaje da bi ova vijest trebala biti i službeno potvrđena nakon podneva.

Matjaž Kek bio je trener Rijeke od veljače 2013. do listopada 2018. i osvojio je povijesnu dvostruku krunu 2017., kao i Kup i Superkup 2014. godine. Bio je njihov najuspješniji trener u povijesti.

Slovenac bi mogao biti pravi izbor u novom pohodu plavih na skupine Lige prvaka. Podsjetimo, nakon razlaza s Igorom Jovićevićem i serije slabih rezultata, Dinamovu klupu do kraja sezone u posljednje tri utakmice HNL-a preuzet će sportski direktor Zoran Mamić. On je najavio kako će hrvatski prvak u novoj sezoni dobiti novog trenera.

Kek bi za suradnju s hrvatskim prvakom trebao prvo riješiti status sa slovenskim savezom s kojim ima ugovor do 2022. Sudeći po svemu, Slovenac će napustiti kormilo tamošnje reprezentacije kako bi preuzeo hrvatskog prvaka

Tagovi: Matjaž Kek, Dinamo, Rijeka
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE