GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Martinez objavio konačni popis, na njemu i Lukaku i Hazard

Martinez objavio konačni popis, na njemu i Lukaku i Hazard
BELGIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.11.2022 / 18:07
Autor: SEEbiz / H
BRUXELLES - Roberto Martinez, izbornik Belgije, koja je na Svjetskom prvenstvu u skupini F s Hrvatskom, objavio je u četvrtak popis igrača koje vodi sa sobom u Katar, a na njemu su i Romelu Lukaku i Eden Hazard .

Martinez je objavio popis s imenima 26 igrača, a na njemu je i napadač milanskog Intera Lukaku koji je bio neizvjestan zbog ozljede bedra, kao i Hazard koji je imao malu minutažu u Realu.

"Romelu je medicinski spreman, mislim da je to prilično jasno", rekao je španjolski izbornik na konferenciji za novinare u sjedištu Crvenih vragova u Tubizeu, južno od Bruxellesa.

Lukaku je od kolovoza zbog ozljede tetive i bedra igrao samo dva puta. Međutim, Martinez je ranije izjavio da će Lukakua voditi u Katar sve dok može igrati barem jednu utakmicu u skupini F u kojoj su još i Kanada i Maroko.

Hazard ove sezone nije bio u milosti trenera Reala Carla Ancelottija i nije igrao utakmice španjolskog prvenstva od rujna.

Belgija, koja je završila na trećem mjestu na Svjetskom prvenstvu prije četiri godine, svoju kampanju 2022. počinje protiv Kanade 23. studenog. Protiv Hrvatske igra 1. prosinca.

Belgijska reprezentacija, popis 26 igrača:

Vratari: Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Koen Casteels

Obrana: Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Leander Dendoncker, Zeno Debast, Arthur Theate, Wout Faes

Vezni red: Hans Vanaken, Axel Witsel, Youri Tielemans, Amadou Onana, Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco, Thorgan Hazard, Timothy Castagne, Thomas Meunier

Napadači: Romelu Lukaku, Michy Batshuayi, Loïs Openda, Charles De Ketelaere, Eden Hazard, Jeremy Doku, Dries Mertens, Leandro Trossard

Tagovi: Robert Martinez, Belgija, Romelu Lukaku, Eden Hazard
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE