GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marko Tolić potpisao za Dinamo

Marko Tolić potpisao za Dinamo
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.08.2020 / 15:10
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Marko Tolić potpisao je za Dinamo, po ugovoru bi pet godina trebao biti u modrom dresu. Pomalo iznenada, jer danima se govorkalo da će u Osijek, pa da će ipak još ostati u Lokomotivi. A onda, u igru se uključio Dinamo i sve je okončano u dan-dva.

- Ha, to što sam već bio u Osijeku, bila su samo medijske glasine. Što se mene tiče nisam bio blizu, nisam ni s kim pričao. No, eto, sad sam Dinamov igrač, ostvario sam svoj dječački san i preda mnom su novi izazovi - priča Tolić, koji je s 24 godine došao u klub u kojemu je već bio kao dječak.

- Počeo sam u Sesvetama, a onda sam došao u Dinamo. Bio sam u Maksimiru u mlađim kategorijama, a onda otišao opet u Sesvete. I prošao puno toga da bih opet došao do Dinama. Bio sam u Lokomotivi, po raznim posudbama, ponovno se našao u Sesvetama, u Drugoj ligi napokon uhvatio kontinuitet, igrao dobro, vratio se u Lokomotivu i konačno u zadnjih godinu dana igrao prvoligaški nogomet, spojio odličnu sezonu i došao u Dinamo. Ukratko.

U njegovim godinama mnogi igrači već imaju značajan trag u prvoj ligi, ostvare transfer, osiguraju egzistenciju, stignu do reprezentacije. Tolić je s 24 tek došao do - potpisa za Dinamo.

Zapravo, tek je sad na početku.

- Dobro ste rekli, dolazak u Dinamo smatram početkom. Ostvario sam san, ali ne mislim ovdje stati, nije to kraj moje karijere, nego novi početak. Znam da ima puno igrača koji ostvarenjem prvog transfera, dolaskom u veliki klub, zadovolje sve svoje ambicije, ja nisam takav. Ja ovo smatram tek jednim korakom i želim u Dinamu nešto i napraviti i vjerujem da neću stati samo na dolasku u Dinamo.

Tagovi: Marko Tolić, Dinamo, Lokomotiva
PROČITAJ I OVO
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE