GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Markkanen uništio Pistonse

Markkanen uništio Pistonse
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2022 / 07:42
Autor: SEEbiz
DETROIT - Košarkaši Detroit Pistonsa upisali su i drugi domaći poraz zaredom, a oba puta slavili su bivši klubovi Bojana Bogdanovića.

Nakon što su prije dva dana Brooklyn Netsi odnijeli tijesnu pobjedu (124:121), sinoć su još uvjerljivije u Detroitu slavili i Jazzeri. Utah je pobijedio 126:111, a Bojan Bogdanović zabio 15 poena uz tri skoka i isto toliko asistencija. Odigrao je Babo nešto više od 30 minuta, ali nije to bila njegova večer, iz igre je gađao 13-5 (trica 2 od 6), uz tri pogođena slobodna bacanja.

Prvo ime susreta bio je Finac Lauri Markkanen s 38 poena, 5 skokova i jednom asistencijom. Clarkson je za goste dodao 21 poen, 3 skokai 6 asistencija, a svoj su doprinos dali i Vanderbilt (18 poena) i Beasley (17).

News York Knicksi nanijeli su težak poraz prvacima Golden State Warriorsima 132:94, a Washington Wizzardsi iznenadili su Sunse u Phoenixu, 113:110, Dario Šarić ponovno nije upisao ni minute.

Tagovi: Lauri Markkanen, Detroit Pistons, Bojan Bogdanović
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE