GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca tvrdi: Messi ima novi klub

Marca tvrdi: Messi ima novi klub
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.08.2021 / 17:24
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
MADRID - Leo Messi karijeru će nastaviti u PSG -u! Tako tvrdi španjolska Marca uz dodatak da bi se moralo dogoditi veliko iznenađenje da ne bude tako. Francuska je momčad pokrenula svoju mašineriju i u ovom trenutku jedina ima kapacitet preuzeti sve što treba kako bi dovela Messija.

Razgovori već traju, potvrdio je to i trener Mauricio Pochettino, koji će na raspolaganju imati "najstrašniju" momčad na svijetu. Pregovori međutim neće biti okončani samo tako. PSG mora pronaći ekonomsku formulu, ali s Katarom iza sebe rješenje će se pronaći.

Messi želi za PSG jer ga projekt privlači, motivira ga prilika da osvoji novu Ligu prvaka, a i tu je Neymar... Manchester City se povukao iz ponude, a samo je Guardiola mogao parirati Neymaru i PSG-u.

Mauricio Pochettino je nešto ranije izašao pred novinare u Parizu. Naravno da je trener PSG-a - iako sutra njegova momčad igra 1. kolo prvenstva kod Troyesa - najviše pitanja imao o mogućem dolasku Lea Messija.

- PSG radi na pojačanjima tiho, ali i vrlo intenzivno. No, u prvom planu nam je sutrašnji start prvenstva - kazao je argentinski trener potvrđujući na neki način da su pregovori s Messijem u tijeku.

- Analiziramo sve mogućnosti, sigurno je i dolazak Messija jedna od njih.

Rekao je nešto i o Mbappéu, koji još nije potpisao novi ugovor, a što je prioritet PSG-a.

- Kylian je na raspolaganju momčadi, te će vjerojatno sutra biti starter protiv Troyesa.

Bi li mogući dolazak Messija mogao ubrzati odlazak Mbappéa?
- Ne - kratko je poručio Pochettino.

Zanimljivu presicu održao je danas i Pep Guardiola te izravno poručio da Man.City neće pokušati dovesti Messija.

- Doveli smo Jacka Grealisha i on će dobiti broj 10 jer mu vjerujemo. Messi trenutačno nije u našim planovima. Njegov odlazak iz Barcelone veliko je iznenađenje. Laporta je danas jasno objasnio što se dogodilo. Kao navijač volio bih da je Messi ostao u Barci, a ovako imam nevjerojatnu zahvalnost za najdojmljivijeg igrača kojeg sam ikada vidio.

Tagovi: Lionel Messi, Barcelona, Paris SG, Pep Guardiola, Manchester City
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE