GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca: Real mora dati doživotni ugovor Modriću

Marca: Real mora dati doživotni ugovor Modriću
MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.10.2020 / 08:11
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Najčitaniji španjolski sportski list na udarnom mjestu lobira da Real ponudi novi ugovor Luki Modriću, bez obzira na to što će na kraju postojećeg na ljeto biti na pragu 36. rođendana.

"Nakon što je golčinom potvrdio pobjedu Reala na Camp Nouu (3:1) u subotnjem El Clasicu, predsjednik Florentino Perez mu je na ulazu u klupski avion koji je Real vozio iz Barcelone u Madrid predao Realov dres s brojem 350. Modrićev meč protiv Barcelone bio je 350. za Real. Na toj, najvećoj utakmici, nije samo ostvario navedeni podvig nego je i pokazao koliko vrijedi Realu i pokazao što je sposoban ako klub čuva i dozira svoju desetku. Jednostavno, ne postoji igrač kao što je Modrić i Real bi pogriješio da ga pusti u lipnju iduće godine, kada mu završava ugovor", poručuje Marca najvećem klubu.

Isti izvor podsjeća na svoje otkriće da je Modrić spreman prihvatiti smanjenje plaće ako bi mu Real ponudio novi ugovor i tako mu ispunio najveću želju - da se umirovi u Realu. Modrić od 1. siječnja ima pravo pregovarati s drugim klubovima, ako do tada ne produlji ugovor s Realom.

"Imam još jednu sezonu s Realom i onda ćemo vidjeti što će biti dalje. Osjećam se dobro i želim igrati još par sezona. Gdje? Vidjet ćemo. Iskreno, nisam puno razmišljao o tome. Fokusiran sam na Real i to mi je jedini cilj. Kada to riješimo, sjest ću s upravom i naći rješenje za sve. U Realu sam osam divnih godina, tijekom kojih sam stvorio sjajan odnos sa svima u klubu. Što god da se dogodi, neće biti nikakvih problema", citira Marca što je o budućnosti Modrić rekao u nedavnom intervju za FourFourTwo.

Međutim, Španjolci napominju: "Modrić je i u El Clasicu dokazao da bez obzira na to je li prvotimac ili rezerva, on je iznimno profitabilan igrač Zidaneu, kojem neprestano pokazuje svoju veliku vrijednost, talent i kvalitetu, koje su mu prije samo dvije godine donijele Zlatnu loptu. U normalnim okolnostima obje strane bi se našle puno prije kraja sezone i potpisale novi ugovor. Ipak, Modriću je 35 godina i svjestan je da će mu idući ugovor, u Madridu ili u drugom klub, biti posljednji. On se nada da će ga potpisati za Real."

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Marca, Florentino Perez, Zinedine Zidane
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE