GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marca: Modrić zaslužuje doživotni ugovor

Marca: Modrić zaslužuje doživotni ugovor
SJAJNA PREDSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2022 / 08:11
Autor: SEEbiz / index.hr
MADRID - Luka Modrić briljirao je u pobjedi Real Madrida nad Real Sociedadom (4:1) u derbiju 27. kola La Lige. Asistencijom i krasnim golom počeo je preokret za trijumf koji bi se mogao pokazati ključnim u borbi za naslov. Real se naime pobjedom nad imenjakom iz Baskije učvrstio na prvom mjestu s čak osam bodova prednosti ispred Seville, jedinog konkurenta za titulu.

Modrić je u najvažnijem trenutku pokazao koliko znači Realu, jer gosti su pred kraj prvog poluvremena vodili 1:0. Međutim, Modrić je u samo tri minute prvo namjestio golčinu Camavingi za izjednačenje, a onda i sam, ljevicom s preko 20 metara u rašlje zabio jedan od najljepših golova karijere za preokret i 2:1. Domaćin je na ovakvim temeljima u drugom poluvremenu dokrajčio goste, koji se bore za Ligu prvaka.

Marca, najčitaniji španjolski list, ispisala je ode Modriću nakon njegove perfektne partije i golčine.

"Kakva Modrićeva golčina! Bombetina, šutina... Hrvat je prvo sakrio loptu Davidu Silvi, a onda si efektnim potezom stvorio mjesto da fantastičnim udarcem ljevicom probije zapanjenog golmana Ramira. Ako je Camavingin gol bio dobar, ovaj je još bolji.

Modrić je njime izazvao kolaps Bernabeua od delirija navijača. Modrićev brutalni udarac bičem ili Hrvatovo umjetničko djelo. Kako god ga nazvali, nećete pogriješiti. Modrić je primio loptu, sjajno prešao čuvara izračunao savršenu parabolu i zabio u rašlje iz daljine. Svi maštaju zabiti ovako jer čak i u FIFA-i je to teško."

Modrić je dobio maksimalne tri zvjezdice u izvještaju s utakmice, u kojem piše:

"Real je gubio, ali onda je Hrvat počeo igrati, pa se i domaćin vratio. Ono što je Modrić pokazao u zadnjih pet minuta prvog poluvremena je za uokviriti. Sjajno je namjestio gol Camavingi, odlično podvalio loptu Casemiru, asistirao Benzemi za poništeni gol i onda sam zabio golčinu."

Modrić je proglašen "igračinom utakmice", a Marca u obrazloženju navodi: "On je iz druge galaksije. Nevjerojatno je da ovako igra nogometaš star 36 godina. Njegov fantastičan gol, kojeg je zabio nakon što je u prazno poslao Davida Silvu trzajem bokovima, podigao je na noge Bernabeu.

Realov stadion skandirao je njegovo ime i plakat će kada ode. Produljenje njegovog ugovora koji završava za tri mjeseca još nije potpisano, ali jasno je da će to biti uskoro riješeno. Hrvat zaslužuje igrati za Real koliko god želi i umiroviti se u tom klubu."

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, Real Sociedad
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE