GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maradona: Ronaldinho nije kriv, on je samo išao na posao

Maradona: Ronaldinho nije kriv, on je samo išao na posao
PODRŠKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.04.2020 / 08:07
Autor: SEEbiz / Index.hr
BUENOS AIRES - Diego Maradona izašao je u medije s podrškom za Ronaldinha i ustvrdio kako je siguran da bivši brazilski nogometaš nije kriminalac.

Brazilac se još uvijek nalazi u kućnom pritvoru koji odrađuje u hotelu u paragvajskom Asuncionu nakon što je uhvaćen zato što je u zemlju ušao s lažnom putovnicom.

"Tužan sam zbog onoga što se dogodilo Ronaldinhu. On nije kriminalac, išao je na posao", rekao je Maradona za El Diu pa dodao:

"Njegova jedina pogreška je što je svima idol. On je moj prijatelj, podržavat ću ga do smrti."

Osvrnuo se Maradona kratko i na pandemiju koronavirusa te posljedice koje će ekonomija i svijet sporta trpjeti zbog nje.

"Ekonomija više neće biti ista. Čelnici država morat će puno raditi kako bismo izgurali krizu. Srećom, Argentina ima sjajne čelnike za koje sam uvjeren da će dobro odraditi posao", zaključio je Maradona.

Podsjetimo, Ronaldinho je prije 15 dana pušten iz paragvajskog zatvora u Asuncionu te je prebačen u kućni pritvor. Slavni bivši nogometaš i njegov brat Roberto Assis platili su jamčevinu od 1,6 milijuna dolara i sada će obranu pripremati iz kućnog pritvora.

Ronaldinho je uhićen 5. ožujka nakon što je u Paragvaj ušao s lažnom putovnicom, a u zatvoru je proveo 32 dana. Do suđenja će biti u kućnom pritvoru u hotelu u Asuncionu.

S obzirom na pandemiju koronavirusa, Ronaldinho i Roberto su jedini gosti luksuznog hotela i mogu maksimalno uživati u svemu što najbolji hotel u zemlji pruža. Ronaldinho tako spava u predsjedničkom apartmanu, čak ima jednu sobu za nogomet.

Ronaldinho je u Paragvaj išao zbog promocije svoje knjige Genij života te kako bi sudjelovao u jednom humanitarnom događaju. U zatvoru je stigao odigrati nogometnu utakmicu sa zatvorenicima koje je oduševio - zabio je sve golove i osvojio pečeno prase.

Tagovi: Diego Maradona, Ronaldinho, Roberto Assis
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE