GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United smatra da može organizirati utakmice s 23.500 navijača na stadionu

Manchester United smatra da može organizirati utakmice s 23.500 navijača na stadionu
FIZIČKA DISTANCA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.10.2020 / 17:10
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Manchester United objavio je u srijedu da je u stanju organizirati utakmice sa 23.500 navijača na svom stadionu, te da se pritom održava fizička distanca kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

"Na Old Traffordu možemo organizirati utakmice sa 23.500 navijača i pritom održavati fizičku distancu. Na tome smo radili dva mjeseca slijedeći vladine preporuke", izjavila je klupska šefica operativnih poslova Collette Roche, te je izrazila čuđenje kad su u pitanju mjere protiv širenja epidemije koronavirusa.

"Neke stvari je teško shvatiti i izazivaju zbunjenost. Ljudi putuju avionima, mogu se okupljati u restoranima, ili ići u kino gledati nogometne susrete, a mi imamo sve spremno da organiziramo utakmice s navijačima na stadionu, i to u sigurnom okruženju", kazala je Collette Roche.

Stadion Old Trafford ima kapacitet za oko 74.000 gledatelja, a posljednji puta je bio ispunjen u ožujku u derbiju protiv gradskog rivala Manchester Cityja.

Zbog epidemije koronavirusa utakmice u Engleskoj igraju se pred praznim stadionima. U ljeto, kada je usporeno širenje koronavirusa, britanska vlada je najavila da bi u listopadu mogla dozvoliti da se utakmice igraju pred ograničenim brojem navijača, ali se je od toga odustalo nakon što jesen donijela veliko povećanje broja zaraženih.

Zbog koronavirusa Manchester United je do kraja lipnja ostao bez 77 milijuna eura prihoda. Svaka utakmica bez navijača na stadionu košta ih oko pet milijuna eura.

Tagovi: Manchester United, fizička distanca, Collette Roche, Old Trafford
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE