GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester United bez Pogbe nekoliko tjedana

Manchester United bez Pogbe nekoliko tjedana
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.02.2021 / 17:04
Autor: SEEbiz / H
MANCHESTER - Francuski veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba izbivat će s nogometnih terena nekoliko tjedana zbog ozljede desnog bedra na utakmici protiv Evertona u subotu (3-3), izjavio je trener 'Crvenih vragova' Ole Gunnar Solskjaer.

Pogba će zbog ozljede propustiti sljedeće utakmice Manchester Uniteda među kojima i "susret protiv West Hama u FA kupu u utorak i susrete protiv Real Sociedada u šesnaestini finala Europa Lige", 18. i 25. veljače.

Francuski je nogometaš napustio teren Old Trafforda na kraju prvog poluvremena utakmice protiv Evertona u subotu žaleći se na bolove u bedru.

"To je ozljeda koja iziskuje nekoliko tjedana oporavka", izjavio je Ole Gunnar Solskjaer. "On je upravo započeo liječenje u suradnji s medicinskim osobljem kluba i vratit ćemo ga što prije i sigurno. Paul nam je jako važan i nećemo riskirati".

Tagovi: Manchester United, Paul Pogba
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE