GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Manchester City do pobjede iz kaznenog udarca u petoj minuti nadoknade

Manchester City do pobjede iz kaznenog udarca u petoj minuti nadoknade
ENGLESKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2022 / 18:38
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Manchester Cityja izbili su na vrh ljestvice engleskog nogometnog prvenstva dramatičnom 2-1 (1-1) domaćom pobjedom protiv Fulhama u susretu 14. kola do koje su došli golom iz kaznenog udarca u sudačkoj nadoknadi.

City je poveo golom Alvareza (17) te se činilo kako će upisati novu rutinsku pobjedu protiv novaka u ligi, ali situacija na terenu u potpunosti se izmijenila 10-ak minuta kasnije. Joao Cancelo ramenom je u svom kaznenom prostoru odnio Wilsona, a sudac England je pokazao na bijelu točku za goste i isključio domaćeg braniča. Pereira (28-11m) je iskoristio kazneni udarac za 1-1, a Fulham je potom više od sat vremena s igračem više čuvao veliki bod.

Ipal, u trećoj minuti sudačke nadoknade Robinson je neoprezno zakačio po nozi De Bruynea niti pola metra unutar svog kaznenog prostora, a England je još jednom pokazao na bijelu točku, ovoga puta za domaće. Haaland (90+5-11m) je uz dosta sreće svladao Lena kojemu je lopta prošla ispod trupa za konačnih 2-1.

City sada ima 32 boda, jedan više uz utakmicu više od drugog Arsenala koji će u nedjelju gostovati kod Chelseaja. Fulham je osmi sa 19 bodova.

U preostale tri utakmice igrane u isto vrijeme postignuto je čak 16 golova. Leeds United je velikim preokretom na svom Elland Roadu stigao sa 1-3 do 4-3 protiv Bournemoutha, Brighton and Hove Albion je kao gost svladao Wolverhampton Wanderers sa 3-2 okrenuvši zaostatak od 1-2, dok su Nottingham Forest i Brentford podijelili bodove igrajući 2-2, a doaći su se spasili poraza autogolom Jorgensena u šestoj minuti nadoknade.

Tagovi: Manchester City, Edgar Haaland
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE