GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić: Mijenjamo domaćinstvo, protiv Tottenhama prva utakmica u Londonu

Mamić: Mijenjamo domaćinstvo, protiv Tottenhama prva utakmica u Londonu
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.02.2021 / 20:24
Autor: SEEbiz / Index.hr
ZAGREB - Nogometaši Dinama slavili su protiv Slaven Belupa pobjedu 3:0 u posljednjoj utakmici 23. kola Prve HNL te se s tri osvojena boda vratili na čelno mjesto ljestvice hrvatskog prvenstva. Dinamo je do novih bodova stigao golovima Joška Gvardiola, Marka Tolića i Marija Gavranovića.

Utakmicu je prokomentirao Zoran Mamić kazavši da su igrači koji su ušli s klupe prelomili ogled, no, jednako važno, govorio je i o skorašnjoj utakmici osmine finala Europa lige koju će Dinamo igrati protiv Tottenhama. Potvrda o tome iz Uefe bi trebala stići sutra, no Mamić je rekao da će se prva utakmica igrati u Londonu, odnosno da će Dinamo biti domaćin u uzvratu.

''Tottenham je Tottenham. Slično kao i Krasnodar, u ofenzivnom dijelu su fantastični, s tim da imaju i sredinu i obranu. Bale, Son, Kane... Kada to vidite, ledi vam se krv. Dinamo ima samopouzdanja i pripremit ćemo se za tu utakmicu. Što se tiče zamjene domaćinstava, ona bi se trebala dogoditi. Sutra tijekom dana će to biti potvrđeno, prva utakmica će biti u Londonu'', rekao je.

Ovako je vidio susret protiv Slaven Belupa:

Možemo biti zadovoljni sa zadnjih pola sata. Do tada smo bili usporeni, bez konkretnih šansi i bez agresije. Iako protivniku nismo dopustili da nam ugrozi gol, Dinamo može i mora puno bolje.''

Dodao je:

''Prevagu su donijeli igrači koji su ušli s klupe. Zabili smo tri gola i zasluženo pobijedili. Ipak, Dinamo mora svih 90 minuta biti na razini kao što je bio zadnjih pola sata. Sigurno da se nakon Krasnodara i veselja što smo napravili moramo okrenuti HNL-u. Isti protivnik će biti u srijedu u Kupu i mi moramo biti maksimalno spremni.''

Tagovi: Zoran Mamić, Dinamo, Tottenham
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE