GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mamić: Čačić će upropastiti Dinamo, Antolić je manipulator i lažov

Mamić: Čačić će upropastiti Dinamo, Antolić je manipulator i lažov
KANONADA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2023 / 15:21
Autor: SEEbiz
MOSTAR - Zdravko Mamić se oglasio nakon što je objavljeno da je podnesena kaznena prijava protiv njega, 45 članova Skupštine kluba i još tri člana Nadzornog odbora Dinama.

Mamić, kriminalac koji je u bijegu u BiH nakon što je osuđen za krađu milijuna eura iz Dinama, održao je konferenciju za medije u kojoj se dotaknuo brojnih tema.

Kritizirao je žestoko Krešimira Antolića, trenera i sportskog direktora Antu Čačića, a nije propustio prozvati ni medije na konferenciji koja je trajala više od sat i pol. Na kraju svog izlaganja, na kojem novinari nisu smjeli postavljati pitanja, rasplakao se. Također, Mamić je pričao i o pojedinim transferima, prije svega Mislava Oršića.

Index je smrtni neprijatelj Dinama, to je sve što radi otkad postoji. Glavna fora im je da ruše Dinamo i sve što je hrvatsko. Index je objavio da bi se Ademi trebao umiroviti, a to im je rekao Antolić. Sedmorica novinara su to odbila napisati, a Antolić je našao Gorana Đulića koji ga je spojio s Vicom Karinom u Indexu. I sad svaki dan u Indexu imate informacije iz Dinama.

Putem Naglića dostavlja Krušelju informacije, a on piše protiv Dinama. Udružili su se. Ja sam taj koji je sva zločinačka udruženja porušio kad je mafija trebala preuzeti hrvatski nogomet. Od tad je naš nogomet doživio uzlet. Imali smo drugo i treće mjesto na svijetu. Ja sam bio vođa razvoja modernog hrvatskog nogometa. Umoran sam. Volio bih da se izabere novo vodstvo kluba i da me više nitko ništa ne pita. Zaustavljaju me tu ljudi i pitaju što se događa u Dinamu.

- Vladaju teror i strah. Preimenovat će nam Dinamo u GNK Policijski. Antolić i njegova ljubavnica se bore protiv djelatnika kluba. Povezali su se s gradskom politikom. Antolić izdaju Dinama bazira na izručivanju političkim opcijama. O nama komuniciraju gradske službe i političari. Povezuje se s najvećim dušmanima. Glavni urednik Sportskih novosti Robert Šola. On je moj rođak. Odričem ga se javno. On je sramota Grabovice i onog kraja. Godinama je navijač Hajduka. Analizirajte mu tekstove.

On piše 90 posto tekstova o Hajduku, koga treba dovesti ili kupiti. On pretvara sve u uspjeh Hajduka. On postaje ekskluzivni izvjestitelj iz Dinama. Oni su ga kupili. Imam ljude za koje znam da su mu dali novac. I nas je pitao da mu kao klub damo novac za povoljnije pisanje. Mario Zorko, koji je dinamovac, smijenjen je zbog tih jakih moći Hajduka. Sportske novosti pišu protiv Dinama.

Poručujem zaposlenicima kluba da se ne žale meni, nego da se ujedine i izbace naglavačke Antolića iz kluba. On je manipulator i lažov. On želi dobiti neko sažaljenje pa laže da su mu došle neke poruke na mobitel. On je zapravo uredio da se prate neki ljudi. To je prokušana udbaška metoda. Nikad nisam zvao ljude i vršio pritisak, ali kad je bila skupština, pisao sam Antoliću.

"Kad si bio na dnu dna, dao sam ti poziciju koju si mogao samo sanjati. Brat i ja smo ti dali 300.000 eura. Slali smo ti novac preko Vlatke i Ćele, a ti si nas izdao."

Tagovi: Zdravko Mamić, Ante Čačić, Krešimir Antolić, Željko Marković, Ban tours, Iva Cigrovskij, mirko Barišić, Dinamo, Zoran Mamić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE