GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mallorca zainteresirana za Dinamovog veznjaka Marka Tolića

Mallorca zainteresirana za Dinamovog veznjaka Marka Tolića
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.07.2022 / 17:59
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Španjolski nogometni prvoligaš Mallorca pregovara sa zagrebačkim Dinamom oko dovođenja 26-godišnjeg ofenzivnog veznog igrača Marka Tolića, izvijestile su lokalne novine Diario de Mallorca ne navodeći izvor informacije.

"Marko Tolić se sviđa uredu sportskog direktora kojim upravlja Pablo Ortells", piše taj dnevnik s otoka Mallorce u tekstu pod naslovom "Mallorca želi Hrvata Marka Tolića".

Tolić ima ugovor s Dinamom do ljeta 2025. godine. Prošle sezone je upisao 31 nastup, postigao tri gola te jednom asistirao za pogodak.

Diario de Mallorca navodi da bi ga Mallorca otkupila od Dinama.

"Njegova tržišna vrijednost je ispod 2 milijuna eura što je iznos prihvatljiv Mallorci. Također ne treba isključiti mogućnost posudbe uz obvezu otkupa ugovora ispuni li ciljeve", pišu te novine.

Tvrde da se klub mora pojačati na poziciji ofenzivnog veznog nakon što je otišao 38-godišnji Salva Sevilla pa kao slobodan igrač potpisao za Alaves, klub koji je prošle sezone ispao u drugu ligu.

Tolićev zastupnik Andy Bara kaže da postoji "više opcija" vezanih za budućnost igrača koji je prošle sezone s Dinamom osvojio hrvatsko prvenstvo.

"Pregovamo s više klubova, ali na kraju će odlučiti Dinamo i igrač. Moj posao je da radim, a njihov da li će pustiti igrača ili ne, te da li je igrač zadovoljan s klubom koji sam našao", rekao je Bara za Hinu.

Diario de Mallorca navodi da Tolić već poznaje grad Palma de Mallorcu jer je prije godinu dana, u lipnju 2021., na svom privatnom Instagram profilu objavio fotografije ispred lokalne katedrale u centru grada.

Mallorca je jedna od vodećih turističkih destinacija u Španjolskoj.

Posljednji hrvatski nogometaš koji je nastupao za Mallorcu bio je reprezentativni napadač Ante Budimir. On je u ljeto 2021. prešao za osam milijuna eura u Osasunu, također španjolskog prvoligaša.

Mallorca je prošlu sezonu završila na 16. mjestu među 20 klubova Primere.

Tagovi: Marko Tolić, Mallorca, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE