" />
"> Maldini napušta AC Milan | SEEbiz.eu

Maldini napušta AC Milan

Maldini napušta AC Milan
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2020 / 19:07
Autor: SEEbiz / H

MILANO - Izvršni direktor AC Milana Ivan Gazidis pokušao je "kupiti" Paola Maldinija novom funkcijom u klubu, ali igračka legenda "rossonera" to je odbila i na kraju sezone odlazi iz sedmerostrukog prvaka Europe, objavili su u utorak talijanski mediji.

Njemački stručnjak Ralf Rangnick (61), koji bi trebao preuzeti kormilo Milana, dobit će velike ovlasti i, osim trenerskog posla, bit će zadužen i za igračke transfere, pa je time uloga Paola Maldinija postala suvišna, baš kao i njegova prijatelja iz igračkih dana Zvonimira Bobana.

Boban i Maldini su prošlog ljeta postali sportski i tehnički direktori kluba, te su bili zaduženi za sportsku politiku AC Milana. No, kad je Boban doznao da Gazidis iza njihovih leđa pregovara sa Rangnickom, javno je kritizirao Gazidisa i zbog toga je u ožujku dobio otkaz.

Rangnick bi trebao potpisati trogodišnji ugovor s Milanom, a nagađa se da će mu godišnja plaća biti oko pet milijuna eura.

Tagovi: Paolo Maldini, AC Milan, Ralf Rangnick, Ivan Gazidis, Zvonimir Boban
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE