GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Makedonija: Tragično preminuo hrvatski rukometaš Denis Tot

Makedonija: Tragično preminuo hrvatski rukometaš Denis Tot
TRAGEDIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2022 / 19:35
Autor: SEEbiz / H
SKOPJE - Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo je u 27. godini zbog posljedica srčanog zastoja. Objavio je to njegov klub Butel iz Sjeverne Makedonije.

Tot je u četvrtak, u ranim jutarnjim satima dovezen u skopsku Kliniku za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje bez svijesti, u kritičnom stanju, a liječnici su ga uspjeli reanimirati i potom staviti u stanje inducirane kome, što je u izjavi potvrdila dr. Maja Mojsova Mijovska.

Nakon što je Tot primljen u bolnicu, proširila se verzija priče po kojoj je rukometaš skopskog Butela brutalno pretučen u jednom skopskom noćnom klubu i dovezen u kliniku s brojnim ozljedama. No, te je informacije demantiralo Ministarstvo unutarnjih poslova u službenom priopćenju objavljenom u petak.

- Ministarstvo unutarnjih poslova obavještava javnost da je jučer (07.04.2022.) u 04:11 iz Kliničkog centra dojavljeno policiji da im je DT dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć. Policijska uprava u Skoplju poduzima mjere za rasvjetljavanje slučaja i o tome ćemo na odgovarajući način izvijestiti javnost, priopćili su iz makedonskog MUP-a.

Denis Tot je rođen u Đakovu, gdje je započeo rukometnu karijeru i tamo igrao do 2015., kad je prešao u španjolski Ademar Leon. Nakon sezone u Španjolskoj vratio se u Hrvatsku, gdje je igrao za Poreč i Bjelovar, a potom se ponovno okušao u inozemstvu igrajući za austrijski Bruck.

Od tamo je preselio u makedonski Ohrid u kojem je proveo dvije sezone, da bi potom došao u skopski Butel, klub koji se trenutno nalazi iza Eurofarm Pelistera i Vardara 1961 na ljestvici prvenstva Sjeverne Makedonije.

Tagovi: Denis Tot, Makedonija, Butel, Ademar Leon
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE