GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Majer u Rennesu startao porazom

Majer u Rennesu startao porazom
FRANCUSKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.08.2021 / 17:29
Autor: SEEbiz / H
ANGERS - Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer novu etapu u svojoj karijeri započeo je prvenstvenim porazom u dresu francuskog Rennesa koji je izgubio s 2-0 (0-0) na gostovanju kod Angersa u četvrtom kolu.

Majer je u igru ušao u 82. minuti, a Rennes je od 43. minute bio s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Bade.

Boufal je u 57. minuti doveo Angers u vodstvo, a treću pobjedu u novoj sezoni potvrdio je Cho golom u 88. minuti. Angers je privremeno preuzeo vodstvo na prvenstvenoj ljestvici s 10 bodova, jednim više od Paris Saint-Germaina koji ima utakmicu manje, a odigrat će je od 20.45 sati na gostovanju kod Reimsa, gdje bi svoj debitantski nastup za Parižane trebao imati Lionel Messi.

Monaco kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostvario je prvu ovosezonsku pobjedu, slavljem 2-1 u gostima kod Troyesa. Oba je pogotka za Monaco postigao Sofiane Diop (40, 58), dok je i strijelac jedinog pogotka za domaću momčad bio igrač Monaca Ruben Aguilar koji je postigao autogol.

Tagovi: Lovro Majer, Rennes, Dinamo, Angers
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE