GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Luka Modrić zbog ozljede napustio trening

Luka Modrić zbog ozljede napustio trening
LOŠE VIJESTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.08.2021 / 21:55
Autor: SEEbiz / tportal
MADRID - Loše vijesti za hrvatsku nogometnu reprezentaciju i Real Madrid. Ozlijedio se kapetan Vatrenih i jedna od najvećih Realovih zvijezda Luka Modrić.

Hrvatski veznjak se na treningu u petak požalio na snažnu bolu u aduktoru i sigurno propušta utakmicu protiv Levantea ovog vikenda, a težina ozljede tek treba biti utvrđena.

Loše su to vijesti i za Zlatka Dalića i Vatrener je se kapetan Hrvatske ozlijedio samo desetak dana uoči početka rujanskog reprezentativnog ciklusa. Hrvatska će 1. rujna gostovati u Moskvi kod Rusije u kvalifikacijama za SP u Kartaru 2022. godine. Tri dana kasnije Vatreni gostuju u Slovačkoj, a ciklus se završava tri dana nakon toga kada na Poljud dolazi Slovenija.

Realovi liječnici još nisu utvrdili težinu ozljede, a tek će detaljne pretrage pokazati koliko dugo Kraljevi, ali i Zlatko Dalić neće moći računati na usluge hrvatskog maestra. Modrić je u petak trenirao, ali odvojeno od ekipe, u dvorani i to po posebnom programu.

Novi testovi bit će napravljeni u subotu jer zbog zagrijanosti mišića nije moguće odmah utvrditi težinu ozljede. Modrić sigurno propušta Levante, možda i Betis 28. kolovoza, a možda i reprezentativno okupljanje što bi bio jako težak udarac za Hrvatsku.

Tagovi: Luka Modrić, Real Madrid, hrvatska nogometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE