GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Luka Dončić izgubio od majke na sudu

Luka Dončić izgubio od majke na sudu
PRAVNI PORAZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.01.2023 / 08:16
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Luka Dončić povukao je zahtjev upućen Uredu za patente i pečate u SAD-u i time završio pravnu bitku sa svojom majkom Mirjam Poterbin, koja je ostala vlasnica prava na njegov brend.

Slovenska košarkaška zvijezda htjela je registrirati svoj brend pod imenom "Luka Doncic", no ured za registraciju je to odbio jer već postoji brend "Luka Doncic 7", a njegova majka to ne želi otkazati.

Dončić je u tužbi naveo da nije povezan s tim brendom i da on ne odobrava stavljanje proizvoda i usluga na tržište pod tim imenom. U tužbi je Dončić naveo da je bio premlad kada je registrirao brend i nije znao što treba raditi pa je sve prepustio svojoj majci potpisavši potrebne dokumente da ga ona može predstavljati. Dončić je prije nešto više od godinu dana potpisao petogodišnji ugovor s Dallasom od kojeg će zaraditi 207 milijuna eura.

Mirjam Poterbin preuzela je upravljanje sinovim brendom tijekom sezone 2018/2019., kad je on tek stigao u NBA ligu. "Nastavljam rasti kao igrač i kao osoba, tako da mi je važno kontrolirati vlastiti brend", rekao je Dončić za The Stein Line kad je podnio tužbu.

Tagovi: Luka Dončić, Mirjana Poterbin
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE