GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Loša vijest za Dalića: Ozlijedio se standardni član udarne postave

Loša vijest za Dalića: Ozlijedio se standardni član udarne postave
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.02.2020 / 07:59
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Uzbudljivo je bilo i u ostalim susretima Europske lige. Braga je u Glasgowu vodila 2-0 protiv Rangersa, no domaćin je velikim preokretom upisao pobjedu 3-2, Arsenal je slavio u Pireju, Roma je slavila 1-0...

Portugalci su poveli u 11. minuti fantastičnim golom Fransergia, a korak bliže pobjedi stigli su u 59. minuti kada je Abel Ruiz zabio za 2-0. Međutim, Rangers je furioznom završnicom okrenuo rezultat. Dva gola zabio je Hagi (67, 82), a jednog Ayodelea-Ariba (75).

Nikola Katić odigrao je svih 90 minuta za škotski sastav, dok je Borna Barišić napustio igru u 73. minuti zbog ozljede. Hrvatski reprezentativac stradao je nakon jednog neugodnog prekršaja. Držao se za leđa i u suzama je napustio travnjak.

Roma je u Rimu pobijedila Gent sa 1-0, pogodak odluke zabio je Carlez Perez u 13. minuti nakon lijepe asistencije Edina Džeke. Nikola Kalinić nije zaigrao za Romu.

Basel je na gostovanju deklasirao APOEL sa 3-0, a strijelci su bili Raoul Petretta (16), Valentin Stocker (53) i Arthur Cabral (66). Antonio Jakoliš je za domaćine zaigrao od 71. minute.

AZ i LASK su remizirali 1-1. Austrijski nogometaš hrvatskih korijena Marko Raguž doveo je goste u vodstvo u 26. minuti, a izjednačio je Teun Koopmeiners iz jedanaesterca u 86. minuti. Petar Filipović je igrao cijeli susret za goste.

Bayer Leverkusen je pobijedio Porto sa 2-1. "Apotekari" su bili korak do vodstva u 17. minuti kada je Kai Havertz sjajno opalio sa desetak metara pogodivši vratnicu. U nastavku akcije pucao je i Kerem Demirbay, no Marcano je spriječio gotovo siguran pogodak.

Bolju igru Bayer je okrnunio vodstvom u 29. minuti golom Lucasa Alaria. Lars Bender je ubacio, Demirbay je prenio loptu glavom na drugu vratnicu gdje je Alario mirno zabio za 1-0. U samoj završnici prvog dijela Porto je opasno zaprijetio, sjajno je s ruba kaznenog prostora pucao Matheus Uribe, ali je Lukas Hradecky sjajno obranio.

Bayer je u 56. minuti povisio prednost golom Havertza iz jedanaesterca, a njemački veznjak je zabio tek iz drugog pokušaja. Njegov prvi udarac obranio je Marchesin, no sudac je ponovio udarac jer je Porov golman izašao s crte. Gosti su smanjili u 73. minuti preko Ze Luisa.

Arsenal je u Pireju pobijedio Olympiakos sa 1-0 golom Lacazetttea (81), dok je Wolverhampton bez većih problema pobijedio Espanyol sa 4-0, a golove su zabili Diogo Jota (15, 68, 81) i Ruben Neves (52).

Uzvratni susreti su za sedam dana.

Tagovi: Zlatko Dalić, Borna Barišić, Diogo Jota, Glasgow Rangers, Raoul Petretta, Marko Raguž
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE