GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Livaković na meti talijanskog velikana

Livaković na meti talijanskog velikana
INTERES
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.06.2022 / 11:25
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
ZAGREB - Dominik Livaković je na izlaznim vratima Dinama. Sjajni 27-godišnji hrvatski reprezentativac je na Maksimir stigao još 2015. godine iz NK Zagreba. Od tada je postao nezamjenjiv u Dinamovoj svlačionici, a za Modre je upisao 234 nastupa u kojim je čak 118 puta ostavio mrežu netaknutom.

Pred Dinamom je izgleda velika rekonstrukcija, a kao najveći favoriti za odlazak se spominju Bruno Petković, Mislav Oršić, Arijan Ademi i Dominik Livaković. Dinamova jedinica se već neko vrijeme spominje u kontekstu odlaska i izgleda da se bliži trenutak rastanka s Modrima.

Ponuda za prvog vratara Hrvatske neće nedostajati, a talijanski mediji pišu kako je zainteresiran tamošnji velikan Lazio. Calciomercato piše kako je rimski sastav debelim slovima podcrtao Livakovićevo ime i želi ga dovesti već ovog ljeta.

Prema Transfermarktu Zadranin vrijedi 8,5 milijuna eura, no teško da će ga Dinamo prodati ispod 10, pa i 15 milijuna eura. Livaković je s Modrima osvojio pet naslova prvaka i dva hrvatska kupa, a izborio je i povijesno proljeće u Europi nakon 50 godina čekanja. Sada, izgleda, dolazi vrijeme za odlazak u inozemstvo.

Tagovi: Dominik Livaković, hrvatska nogometna reprezentacija, Dinamo, Lazio, Bruno Petković, Mislav Oršić
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE