GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Livaja: Ostajem do titule

Livaja: Ostajem do titule
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.10.2022 / 08:33
Autor: SEEbiz
SPLIT - Marko Livaja u veljači prošle godine vratio se u Hajduk. Stigao je kao slobodan igrač iz AEK-a, a sada je prepričao kako je došlo do povratka.

"Predsjednik Jakobušić me je kontaktirao. U siječnju me nazvao da me malo pita kako sam, što se promijenilo u Grčkoj otkada je zadnji put bio. I tako, ništa posebno. Još sam tada bio u pregovorima s AEK-om, ali razmišljao sam o povratku. Supruga mi je rekla da sam lud, ali znate da ja odlučujem", izjavio je 29-godišnji napadač Hajduka.

Kasnije su navijači Hajduka pokrenuli kampanju #Livajaostani, kako bi njihov miljenik produljio ugovor sa splitskim klubom.

"Kada se događala ta priča 'Livaja ostani', u početku sam mislio da je neka šala. Ali kada sam shvatio dokle je sve otišlo, presjekao sam i s obitelji odlučio ostati", dodao je u intervjuu za Sportske novosti.

Hoće li završiti karijeru u Hajduku?

"Ne razmišljam o tome. Igrao sam vani, sve sam prošao, nije da mi gori pod nogama da negdje moram ići. Ali kamo da idem? Sigurno me neće zvati Juventus, nego klub koji je šesti-sedmi. I što ću ja tamo? Bolje mi je ovdje i boriti se za naslov prvaka. Engleska? Na početku karijere sam želio otići igrati u Englesku, ali prošla me ta želja. Igrat ću nogomet sigurno dok ne osvojim titulu s Hajdukom. Ali ne bojte se, neću prestati ako osvojimo ove godine."

Tagovi: Marko Livaa, Hajduk, Lukša Jakobušić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE