GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liga prvaka: Napoli želi neutralni teren

Liga prvaka: Napoli želi neutralni teren
INICIJATIVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.07.2020 / 17:44
Autor: SEEbiz / H
NAPULJ - Vlasnik Napolija Aurelio De Laurentiis u četvrtak je obznanio da bi UEFA trebala uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka 8. kolovoza premjestiti iz Barcelone zbog teške epidemiološke situacije u Kataloniji.

Lokalne vlasti Katalonije su u subotu uvele dodatne restrikcije zbog širenja koronavirusa, a jedna od njih je i 14-dnevna zabrana organizacije sportskih događaja, koja će isteći neposredno prije dana utakmice Barcelona - Napoli.

"Svi gledamo vijesti iz Španjolske i u velikom smo strahu. Iako se u Barceloni ponašaju kao da se ništa ne događa, tražit ćemo od UEFE neutralni teren, Portugal, Njemačku ili Švicarsku. Ionako se završnica igra u Portugalu", kazao je de Laurentiis.

Katalonski radio RAC1 donio je informaciju da će se utakmica umjesto na Nou Campu igrati na nekom drugom stadionu. Također, isti radio tvrdi da su Guimaraes i Porto spremni preuzeti organizaciju dvoboja.

U prvoj utakmici u Napulju rezultat je bio 1-1, a osim te utakmice igrat će se još tri preostala dvoboja osmine finala.

Četrtfinala Lige prvaka kao i završnica igrat će se u Portugalu.

Tagovi: Aurelio De Laurentiis, Napoli, Barcelona, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
TRENERI
Hajduk želi dovesti trenera koji je pravi hit u Srbiji
SPLIT - Jure Ivanković ima nezahvalan zadatak s Hajdukom privesti ovu turbulentnu sezonu kraju, a čelni ljudi 'bilih' već su krenuli u potragu za trenerom koji će momčad voditi u sljedećoj sezoni. Ako je vjerovati glasinama, pronašli su ga u Srbiji.
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE