GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liga prvaka mladih: Hajduk na Poljudu protiv madridskog Atletica

Liga prvaka mladih: Hajduk na Poljudu protiv madridskog Atletica
ŽDRIJEB
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.12.2021 / 12:36
Autor: SEEbiz / H
NYON - Juniori Hajduka saznali su suparnika u jednoj utakmici play-offa Lige prvaka mladih koja će se odigrati na Poljudu, 8. ili 9. veljače iduće godine.

Na ždrijebu u Nyonu juniori Hajduka, aktualni hrvatski prvaci, za suparnika su mogli dobiti jednu od drugoplasiranih momčadi po skupinama LP mladih, a dobili su - madridski Atletico. Pobjednik tog susreta plasirat će se u osminu finala ovog natjecanja.

Madriđani su u skupini B Lige prvaka mladih ostvarili tri pobjede, remi i dva poraza te su skupili samo bod manje od pobjednika te grupe Liverpoola.

Podsjetimo kako je Hajduk, ranije ove sezone, u prvom kvalifikacijskom kolu (put nacionalnih prvaka) izbacio Škendiju, predstavnika Sjeverne Makedonije s ukupnih 5-1, dok je nakon toga nadjačao bjeloruski Minsk (ukupnih 4-1). U te četiri utakmice sjajno je igrao Filip Čuić koji je ukupno zabio šest golova.

Osminu finala Lige prvaka mladih već su izborili PSG, Juventus, Liverpool, Manchester United, Benfica, Real Madrid, Red Bull Salzburg i Sporting, sastavi koji su bili najbolji u svojim skupinama (put Lige prvaka).

Liga prvaka mladih (play-off): Hajduk - Atletico Madrid, Midtjylland - Club Brugge, Rangers - Sevilla, Empoli - Borussia Dortmund, Deportivo La Coruna - Dinamo Kijev, Genk - Chelsea, AZ Alkmaar - Villarreal, Žilina - Inter.

Foto: HNK Hajduk

Tagovi: Hajduk, Atletico Madrid, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE