GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lewandowski hat-trickom postao drugi strijelac Bundeslige u povijesti

Lewandowski hat-trickom postao drugi strijelac Bundeslige u povijesti
GOLGETER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.03.2021 / 18:54
Autor: SEEbiz
MUNCHEN - Robert Lewandowski savršenim hat-trickom u samo 22 minute odveo je Bayern do pobjede 4:0 protiv Stuttgarta, iako su od 12. minute igrali s igračem manje nakon isključenja Daviesa.

Bayern je vratio prednost na četiri boda na vrhu Bundeslige nad RB Leipzigom, koji je u petak u Bielefeldu svladao Arminiju 1:0.

Poljski stroj za golove u 18. minuti je desnom nogom zabio za vodstvo Bavaraca, a minutu nakon što je Gnabry povisio na 2:0, zabio je i glavom. Treći je gol postigao u 39. minuti ljevicom i tako dovršio savršeni hat-trick.

S ova tri gola izjednačio se s Klausom Fischerom na drugom mjestu bundesligaških strijelaca svih vremena. Obojica su zabila po 268 golova, ali Lewi je za to trebalo 190 utakmica manje, njih 345. Prvi je Gerd Müller s 365 pogodaka.

Lewandowski sad ima 35 golova u Bundesligi i nedostaje mu još pet da izjednači Müllerov rekord iz sezone 1971./72.

Računajući sva natjecanja, Lewa je na 42 gola iz samo 36 nastupa. Niti jedan drugi igrač u Europi nije zabio više od 30.

Tagovi: Robert Lewandowski, Bayern, Klaus Fischer, Gerd Muller, Bundesliga
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE