GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Leeds preskočio Bilićev West Bromwich Albion

Leeds preskočio Bilićev West Bromwich Albion
ENGLESKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.03.2020 / 19:46
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Nogometaši Leedsa ostvarili su petu pobjedu u nizu, te su nakon 37. kola preuzeli vrh engleske Druge lige, dok je Bilićev West Bromwich Albion pao na drugo mjesto.

Leeds, kojeg vodi eksecentrični Argentinac Marcelo Bielsa, kod kuće je dobio Huddersfield sa 2-0, a West Bromwich Albion je u gostima kod Swanseaja odigrao 0-0. Hrvatski veznjak Filip Krovinović odigrao je cijeli susret za West Bromwich Albion.

Vodeći Leeds ima 71 bod, slijedi West Bromwich Albion sa 70, a na trećem mjestu je Fulham sa 64. Dvije najbolje momčadi direktno ulaze u Premier ligu, dok će klubovi koji su plasirani od 3. do 6. pozicije doigravati za još jedno mjesto koje vodi u najjači razred engleskog nogometa.

Tagovi: Leeds, Slaven Bilić, Marcelo Bielsa, West Bromwich Albion
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE