GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron tricom osigurao Lakersima play-off protiv Phoenix Sunsa

LeBron tricom osigurao Lakersima play-off protiv Phoenix Sunsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2021 / 08:17
Autor: SEEbiz / Index.hr
LOS ANGELES - U dramatičnoj utakmici u aktualni NBA prvaci Los Angeles Lakersi su u ključnoj utakmici regularnog dijela lige pobijedili Golden State Warriorse rezultatom 103:100 i osvojili su sedmu poziciju u Zapadnoj konferenciji.

Warriorsi su odigrali sjajnu utakmicu. Imali su čak i +13, ali na kraju je LeBron James pokazao zašto je najbolji igrač današnjice.

Kralj James je iz teške pozicije minutu prije kraja zabio tricu preko ruke za pobjedu koja je Lakersima osigurala sedmu poziciju u play-offu i dvoboj protiv Šarićevih Sunsa u prvoj rundi doigravanja na Zapadu.

Najefikasniji pojedinac bio je prvi strijelac lige Stephen Curry s 37 poena, dok su Lakerse predvodili Anthony Davis s 25 poena i 12 skokova, te LeBron James s triple-double učinkom od 22 poena, 11 skokova i 10 asistencija.

Warriorsi će imati šansu za popravni protiv ekipe Memphis Grizzliesa koja je savladala San Antonio Spurse rezultatom 100:96.

Pobjednik između Warriorsa i Grizzliesa zauzet će osmo mjesto na Zapadu i igrat će protiv Utah Jazza.

Tagovi: LeBron James, Stephen Curry, LA Lakers, Phoenix Suns, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE