GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron ozlijedio gležanj

LeBron ozlijedio gležanj
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2021 / 08:00
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - LeBron James, jedan od najboljih košarkaša današnjice LeBron James pretrpio je ozljedu gležnja na utakmici svojih Los Angeles Lakersa protiv Atlanta Hawksa.

Početkom druge četvrtine nezgodno je izvrnuo gležanj u duelu sa Solomonom Hillom te je pao na pod. Po njegovoj prvotnoj reakciji čini se kako je ozljeda vrlo bolna. James je pokušao nastaviti utakmicu i čak je zabio tricu nakon što je igra nastavljena, ali bol je bila prejaka i napustio je teren šepajući te je pritom bijesno srušio stolac.

Još uvijek nije poznato o kakvoj se točno ozljedi radi, ali LeBron se nije vratio na teren protiv Hawksa pa su Lakersi izgubili 99:94.

Ubrzo nakon što je objavljeno da će biti izvan momčadi na neodređeno vrijeme, James se na Twitteru oglasio u vezi ozljede.

"Ništa me ne ljuti i rastužuje više nego što nisam dostupan svojim suigračima i za njih! Trenutno sam povrijeđen iznutra i izvana", napisao je James.

"Put natrag do oporavka započinje sada. Uskoro se vraćam kao da nikada nisam otišao."

LeBron James je ove godine jedan od glavnih kandidata za nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige. Na prosjecima je od 25.8 poena, 8.1 skoka i 8 asistencija po utakmici.

Tagovi: LeBron James, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE