GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron James želi NBA klub

LeBron James želi NBA klub
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.03.2021 / 16:18
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James izjavio je kako želi posjedovati NBA franšizu nakon što je postao partner Fenway Sports Group (FSG) u čijem su vlasništvu baseball klub Boston Red Soxi i engleski nogometni velikan Liverpool.

"Moj cilj je posjedovati NBA momčad," kazao je James.

"Moram toliko toga dati igri. Znam što je potrebno za pobjedu na ovoj razini, imam talent i znam također, voditi posao. To je moj cilj. Cilj mi je posjedovanje NBA franšize, a znate da će to biti prije nego kasnije," istaknuo je.

Boston Globe izvijestio kako se James pridružio FSG-u kao partner dobivši vlasnički udio Boston Red Soxima, Liverpoolu, Roush Fenway Racingu, regionalnoj sportskoj mreži NESN....

James je već bio vlasnik 2% Liverpoola, aktualnog engleskog prvaka.

"Mislim da smo moj partner Maverick i ja prva dvojica Afroamerikanaca koji su dio te vlasničke grupe u povijesti franšize, mislim da je to prilično vraški cool," kazao je.

Tagovi: LeBron James, LA Lakers, Fenway Sports Group, Boston Red Sox, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE