GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron James sve nezadovoljniji u LA Lakersima

LeBron James sve nezadovoljniji u LA Lakersima
NEZADOVOLJSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2022 / 20:41
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Ja sam pobjednik i želim biti u klubu koji pobjeđuje i koji se bori za NBA prsten, izjavio je LeBron James nakon što su njegovi Los Angeles Lakersi upisali nova poraz, ovaj put na gostovanju kod Miami Heata.

LeBron James je odigrao novu dobru utakmicu. Upisao je 27 poena uz devet skokova i šest asistencija, no klub iz Los Angelesa je ostao daleko od pobjede. Miami je slavio 112-98, a Lakersi su i dalje među najslabijim momčadima cijele lige. Na omjeru su 14-21, a u Zapadnoj konferenciji su slabiji od njih jedino San Antonio i Houston.

„Oduvijek je moja najveća strast bila lov na titulu prvaka. Igrati košarku na ovakvoj razini samo da bih igrao košarku ne može se povezati sa mnom. Želim pobjede i titule“, rekao je James očito aludirajući na to da se u klubu gdje je sada nešto mora hitno i drastično promijeniti ili će sam potražiti bolje mjesto u ligi za sebe.

No, njegovo vrijeme polako prolazi s obzirom na 38 godina na leđima, iako unatoč tome i dalje igra na visokoj razini. Ove sezone brojke LeBrona Jamesa i dalje su impresivne, po utakmici prosječno postiže 27.8 poena, deveti je strijelac lige, uz 8.1 skokova i 6.6 asistencija.

Tagovi: LeBron James, LA Lakers
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE