GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron James 2011. razmišljao o odlasku u NFL

LeBron James 2011. razmišljao o odlasku u NFL
OTKRIĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.09.2021 / 07:17
Autor: SEEbiz / H
DALLAS - LeBron James je u ponedjeljak, tijekom prijenosa utakmice Dallas Cowboysa i Philadelphia Eaglesa, otkrio da je 2011. mogao promijeniti sport i zaigrati američki nogomet u NFL-u.

U to je doba NBA liga bila u mirovanju, jer se čelnici lige i igrači nisu mogli dogovoriti oko kolektivnog ugovora, a tada već sedmorostruki NBA All-Star igrač je imao na stolu ponude vlasnika Dallas Cowboysa Jerryja Jonesa i glavnog trenera Seattle Seahawksa Petea Carrolla.

"Jerry Jones mi je ponudio ugovor, a to je učinio i Pete Carroll u Seattleu", otkrio je James u razgovoru s Peytonom Manningom i Elijem Manningom tijekom prijenosa utakmice Dallasa i Philadelphije na ESPN-u.

"Krv mi je opet počela teći, mozak mi je zakuhao razmišljajući ponovno o 'footballu', o tome da bih mogao biti na terenu nedjeljom. No, uspjeli smo postići dogovor u NBA ligi i uskoro sam opet bio na parketu, ali sam razmišljao o NFL-u", priznao je James koji je te godine s Miamijem osvojio prvi od svoja četiri naslova NBA prvaka.

"Još uvijek imam dresove koje su mi Jerry i Pete Carroll poslali 2011."

James je uvjeren da bi u NFL-u igrao na poziciji 'tight enda'.

"Želio sam biti specijalist za crvenu zonu, kao Gronk", rekao je 36-godišnji košarkaš, referirajući se na "tight enda" aktualnih NFL prvaka Tampa Bay Buccaneersa Roba Gronkowskog.

Inače, dvoboj Dallsa i Philadelphije završio je uvjerljivom pobjedom Cowboysa 41-21.ž

Tagovi: LeBron James, NFL liga, Dallas Cowboys, Jerry Jones
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE