GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lazio bodom u osminu finala, trijumf Borussije kod Zenita

Lazio bodom u osminu finala, trijumf Borussije kod Zenita
LIGA PRVAKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2020 / 21:57
Autor: SEEbiz / H

RIM - Nogometaši Lazija pridružili su se Borussiji Dortmund kao drugi sudionik osmine finala Lige prvaka iz skupine F grupne faze natjecanja, nakon što su na rimskom Olimpicu odigrali 2-2 (2-1) protiv belgijskog Club Bruggea.

Lazio je poveo u 12. minuti golom Corree, a već tri minute poslije gosti su izjednačili golom Vormera. U 27. minuti Ciro Immobile je izborio i realizirao jedanaesterac za novo vodstvo Lazija. Domaći su od 39. minute imali i brojčanu prednost na terenu, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Sobol.

No, jedini pogodak u drugom dijelu postigli su gosti. U 76. minuti strijelac je bio Vanaken. Club Brugge je za plasman u osminu finala morao pobijediti u Rimu, ali do trećeg pogotka Belgijci nisu došli. Lazio je sa 10 bodova osvojio drugo mjesto, a Club Brugge će sa osam bodova i s trećeg mjesta nastaviti natjecanje u Europskoj ligi.

Prvo mjesto je potvrdila Borussia Dortmund pobjedom na gostovanju kod Zenita. Ruski prvak je poveo u 16. minuti golom Driussija. Domaći su vodili do 68. minute, kad je Piszczek iskoristio inertnost ruske obrane. Za pobjedu njemačkog doprvaka strijelac je bio Witsel u 78. minuti.

Dejan Lovren je za Zenit igrao od 67. minute, a praktično u prvoj akciji kad je ušao u igru, gosti su izjednačili. No, Lovren nije bio krivac ni za jedan od dva Borussijina pogotka.

Borussia je sa 15 bodova osvojila prvo mjesto, a Zenit je završio natjecanje sa samo jednim bodom.

Tagovi: Lazio, Borussia Dortmund, Dejan Lovren, Ciro Immobile
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE