GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lazio bez Immobilea u Sankt Peterburgu

Lazio bez Immobilea u Sankt Peterburgu
HENDIKEP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.11.2020 / 14:52
Autor: SEEbiz

RIM - Napadač i najbolji strijelac rimskog Lazija Ciro Immobile nije otputovao s momčadi na utakmicu Lige prvaka u kojoj će talijanska momčad u srijedu (18.55 sati) gostovati u Sankt Peterburgu kod ruskog prvaka Zenita.

Lazio je prije tjedan dana gostovao kod Club Bruggea, a u toj utakmici trener Simone Inzaghi nije imao na raspolaganju 12 igrača. Lazio je nakon tog dvoboja potvrdio da je u momčadi bilo pozitinih igrača na novi koronavirus, ali nije imenovao nijednog od zaraženih.

Immobile je propustio utakmicu u Bruggesu, ali je ušao s klupe u 57. minuti dvoboja kod Torina u talijanskom prvenstvu i pogotkom iz kaznenog udarca u petoj minuti sučevog dodatka za 3-3 sudjelovao u preokretu kojim je Lazio došao do pobjede (4-3).

U utorak se 30-godišnji napadač uredno pojavio na treningu u Lazijevom centru Formello, ali je trenirao s pričuvnim igračima. Immobile je trening centar napustio sam, dok je ostatak momčadi autobusom otišao prema zračnoj luci, kao što je bio slučaj i prije tjedan dana uoči gostovanja u Bruggesu.

Tagovi: Ciro Immobile, Lazio, Liga prvaka
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE