GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lampard: Kovačić bi mogao biti teže ozlijeđen

Lampard: Kovačić bi mogao biti teže ozlijeđen
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2020 / 07:18
Autor: SEEbiz / Index.hr
LONDON - Chelsea je svladao Liverpool 2:0 i izbacio ga iz FA kupa na putu do četvrtfinala tog natjecanja.

Mateo Kovačić krenuo je od početka u derbiju, ali je igru napustio u 42. minuti zbog ozljede. Hrvatski reprezentativac izašao je s bolnim izrazom na licu i šepajući uz pomoć liječnika.

Trenutak u kojem se ozlijedio dogodio se dvije minute ranije kad je mu je stradao gležanj u sendviču s Williamsom i Maneom.

Frank Lampard otkrio je poslije utakmice detalje ozljede i vijesti nisu dobre.

"I Mateo i Willian izašli su zbog ozljede Ahilove tetive. Nadamo se da Willianu nije ništa opasno, ali Kovačićeva ozljeda mogla bi biti teška. Ne izgleda dobro. Nemamo sreće s ozljedama u posljednje vrijeme, ali moramo se nositi s time."

Problem je to za Chelsea, pogotovo u kontekstu borbe za Ligu prvaka u Premiershipu. Jorginho, koji je zamijenio ozlijeđenog Williana, propustit će sljedeće tri utakmice zbog suspenzije, a problema s ozljedom ima i N'Golo Kante, koji nije igrao od sredine veljače i poraza od Uniteda (2:0).

Na sreću po Lamparda, sjajnu predstavu protiv Liverpoola imao je mladi Billy Gilmour kojeg je Lampard posebno pohvalio i rekao da na njega ozbiljno računa u ovom teškom periodu.

Tagovi: Frank Lampard, Mateo Kovačić, Chelsea, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE