GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lakersi u finalu Zapada

Lakersi u finalu Zapada
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.09.2020 / 09:59
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Košarkaši Los Angeles Lakersa noćas su svladali Houston Rocketse sa 119-96 i sa 4-1 u pobjedama plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige.

Već u prvoj četvrtini Lakersi su imali 15 koševa viška, a nakon treće dionice njihova prednost narasla je na 26 poena, što je bilo dovoljno da rutinski dođu do pobjede i plasmana u finale Zapada, što im je prvo konferencijsko finale nakon deset godina.

Kod Lakersa opet je bio najbolji LeBron James sa 29 poena, 11 skokova i 7 asistencija. Kyle Kuzma je ubacio 17, a Markieff Morris 16 koševa, dok je Anthony Davis upisao 13 poena i 11 skokova.

Po običaju James Harden je bio najefikasniji u Houstonu, zabio je 30 koševa, dok je Russell Westbrook uz očajan šut (4-13) postigao 10 poena, a uspio se i posvađati sa jednim gledateljem u dvorani.

U finalu Zapada Lakersi će igrati protiv boljeg iz dvoboja LA Clippersa i Denver Nuggetsa, a Clippersi vode sa 3-2 u pobjedama.

Tagovi: LA Lakers, Anthony Davis, Kyle Kuzma, LeBron James, Houston Rockets, James Harden, Miami Heat
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE