GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lakersi se nadaju da Howard igrati u Orlandu

Lakersi se nadaju da Howard igrati u Orlandu
NADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2020 / 11:02
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Los Angeles Lakers se nadaju da će njihov igrač Dwight Howard igrati u Orlandu gdje će se krajem srpnja nastaviti NBA sezona.

Howard, njegov suigrač Avery Bradley i igrač Brooklyna Kyrie Irving nedavno su izrazili zabrinutost zbog nastavka sezone u trenutku dok su SAD zahvaćene prosvjedima zbog rasizma i policijske brutalnosti nad Afroamerikancima, poslije smrti Georgea Floyda 25. svibnja.

Prema pisanju "Los Angeles Timesa" Lakersi ipak očekuju da će Howard igrati na završnici kada se sezona nastavi 30. srpnja u kompleksu Disney Wolrd u Orlandu. Howard je izjavio da bi nastavak sezone mogao odvući pozornost s pokreta "Black Lives Matter", ali nije jasno iznio svoju namjeru želi li ili ne propustiti natjecanje.

"Košarka ili vrijeme za zabavu nam u ovom trenutku nisu potrebni, to bi samo bilo odvlačenje pozornosti", rekao je nedavno Howard za CNN.

"Mnogi košarkaši se boje iskazati svoje stajalište u i zabrinutost i nastavljaju raditi ono što veruju da moraju raditi. Ako netko od nas odlućči ne igrati, to nema nikakve veze s pravom drugog košarkaša da igra. Nijednom, nitko od nas nije rekao nekome da ne ide u Orlando", rekao je Howard.

Trening kampovi trebali bi početi 9. srpnja u Orlandu, a košarkaši imaju rok do 24. lipnja izjasniti se žele li sudjelovati u nastavku sezone. NBA će prihvatiti kao razlog za odbijnanjem igranja samo medicinske razloge ili bojazan od koronavirusa.

Tagovi: Dwight Howard, LA Lakers, Black Lives Matter, Disney World, Kyrie Irving, Averie Bradley
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE