GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kyrgios odustao od Australian Opena

Kyrgios odustao od Australian Opena
ODUSTAJANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.01.2023 / 07:58
Autor: Hrvoje Šikić
MELBOURNE - Australski tenisač Nick Kyrgios odustao je od nastupa na Australian Openu zbog ozljede. Australac je sazvao neočekivanu konferenciju na kojoj je najavio da ove godine neće sudjelovati na turniru u Melbourneu.

"Jako sam razočaran, svi se pitate što se dogodilo, fizioterapeut će mi dati više detalja." Osjećam se odmjereno, ovo je jedan od najvažnijih turnira,” rekao je Kyrgios.

Kyrgios ističe da mu nije bilo lako.

"Imam pomiješane osjećaje, želio sam sve napraviti kako treba, biti spreman, ali ovo je loš tajming." Takav je život, ozljede su dio posla, inspiraciju moram pronaći u Kokinakisu koji se vratio nakon ozljeda, vratit ću se i igrati kao prije. Ušao sam na ovaj turnir kao jedan od favorita, učinit ću sve da se vratim, rekao je Kyrgios.

Australac je istaknuo da ima problem i sa spavanjem.

– Ne osjećam se dobro, nakon utakmica sam osjetio pad. Posljednjih pet noći sam imao problema sa spavanjem, imao sam oteklinu koja se povećavala, jedini način je bio da je otvorim i riješim”, rekao je Kyrgios.

Prema prvim informacijama, radi se o lakšem puknuću meniskusa.

“Htio sam si dati priliku, imao sam neku nadu, ali nakon današnjeg dana... Zajedno smo donijeli odluku, ali odlučio sam. Igrači u ovakvim situacijama nemaju pojma."

“Ni s injekcijama nije mogao igrati, pokušao je provjeriti s Novakom može li igrati. Svaki put je bio sve natečeniji, nije bilo šanse da odigra sedam utakmica. Htjeli smo spriječiti da bude još gore, vraćao bi se u Indian Wells. Razočaranje je što se to sada dogodilo", rekao je Kyrgiosov fizioterapeut.

Tagovi: Nick Kyrgios, Australian Open
PROČITAJ I OVO
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
TRANSFERI
Još jedan velikan u utrci za Danija Olma
LEIPZIG - Njemački mediji već se danima bave nagađanjima gdje će Dani Olmo nastaviti karijeru. Red Bull Leipzig njegovom će prodajom zaraditi 60 milijuna eura, a od tog transfera Dinamo će dobiti nešto više od šest milijuna eura.
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE