GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar: Vidim se i dalje u ulozi glavnog trenera

Krznar: Vidim se i dalje u ulozi glavnog trenera
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2021 / 17:21
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo je pobjedom nad Rijekom osvojio svoj 22. naslov prvaka u HNL-u. Trener Damir Krznar dao je intervju za klupsku stranicu u kojem je otkrio planove za nadolazeće razdoblje.

"Dinamo je mjesto gdje je stres uvijek prisutan. Ali on nas ne ograničava, tjera nas više, bolje i jače. Meni je nova uloga bila teža, ali plod koji smo ubrali na kraju pokrije sve te žrtve. Bilo je lijepo danas se probuditi. Teško je reći je li ovo najbolja sezona u povijesti, nezahvalno je uspoređivati generacije čak i 10 godina unazad, a kamoli s onom iz 1963. ili 1967. godine. Ali pod uvjetom da osvojimo kup, bit će sigurno jedna od najuspješnijih sezona u povijesti", odgovorio je Krznar na pitanje je li ovo najbolja sezona u povijesti kluba.

Osvrnuo se i na doprinos Zorana Mamića: "Ovoj Upravi ni stožeru ne fali ni ptičjeg mlijeka. Onda igrači to sve vrate na terenu. Ako moram uspoređivati svoj i Mamićev doprinos, on je odradio dvije trećine prvenstva, a ja jednu. Hajde, izjednačit ću. Ne zato što sam ja završio prvenstvo, nego jer smo ravnopravno surađivali i kad je on bio glavni trener. Javio se nakon utakmice, poslao mi je poruku čestitke."

"Sada nam je Kup prioritet. Koristit ćemo u prvenstvu igrače koji i nisu toliko igrali. Već protiv Varaždina bi mogao zaigrati mali Šaranić, pa i Baturina, Vasilj ili Barišić. Oni su to zaslužili čim su dio Dinamove svlačionice. Isprobavat ćemo i neke taktičke varijante. Uoči nove sezone imat ćemo tek tri utakmice provjere, počinjemo već od prvog pretkola", najavio je planove za sljedeću sezonu.

Nakon toga je rekao nešto i o kadrovskoj križaljci: "Dinamo je veći dio posla napravio u zimskom prijelaznom roku. Već smo pokrili većinu toga što nam treba. Može se javiti i jača potražnja za dva igrača na dvije određene pozicije. Neću vam otkriti koje su to pozicije. Ne daj bože ili daj bože, ovisno o tome kako gledate na to, možda bude i odlazaka. Ali budite uvjereni da u bilježnicama naših skauta ima vrlo zanimljivih igrača. Mogu vam reći i da nam je želja da Mišić ostane."

"Nisu bile floskule da nam treba jak Hajduk da bi mi bili jači. Ova godina je potvrdila da Dinamo svojim igračima na posudbama napravio ligu jačom. To su napravili i Osijek i Hajduk i Rijeka. Ove sezone smo bili dobri u Europi zbog jakog pritiska HNL klubova. Mi ni u jednu utakmicu nismo mogli ući opušteno, ni protiv Istre ni Varaždina. O Osijeku da ne govorim. Tjerali su nas da budemo maksimalni i da nastavimo svoj niz. Osijek će nam vjerojatno i iduće sezone biti prvi takmac", komentirao je Krznar snažan HNL.

Upitan o putnicima na Euro odgovorio je: "Krimen velikih klubova koji daju gro igrača je to što ide puno igrača na Euro. Kada bi bili sebični to bi nam stvaralo problem, ali smo ponosni što smo satkani od reprezentativaca i želim im svu sreću."

Na kraju je rekao gdje se vidi u budućnosti: "Vidim se i dalje u ulozi glavnog trenera. Moj ugovor traje do 2024. godine i uprskati ga mogu samo ja."

Tagovi: Damir Krznar, Dinamo, Josip Mišić, Zoran Mamić, NK Osijek
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE