GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar otpisao trojicu

Krznar otpisao trojicu
DINAMO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.05.2021 / 14:51
Autor: SEEbiz / Sportske novosti

ZAGREB - Izet Hajrović i Marin Leovac više nisu u planu Damira Krznara i oni su prva dva igrača za koje je u ovom trenutku sigurno da neće ići na pripreme s Modrima.

U slaganju križaljke za iduću sezonu Krznar i ljudi koji kreiraju stručnu politiku Dinama ne vide Leovca i Hajrovića, uskoro će s njima razgovarati o raskidu aktualnih ugovora i oni će moći tražiti novi klub.

Hajrović ima ugovor do kraja godine, Leovac do idućeg ljeta, naravno, uvijek ostaje mogućnost da igrači ne pristanu na raskid, da ne dođe do dogovora, pa da ostanu u Maksimiru formalno još neko vrijeme, međutim, što se tiče nastupa za prvu modru momčad, nemaju budućnost u Maksimiru.

Treba, doduše, podsjetiti da je Hajrović već i lani bio otpisan, prebacio ga je tada Zoran Mamić u drugu modru momčad, pa se u međuvremenu vratio, tako da preokreti nikad nisu isključeni, no, prema sadašnjim klupskim zamislima, Leovac i Hajrović svoje su u Dinamu definitivno već odigrali.

Zanimljivo je i da je Leovac lani imao ponudu turskog Alanyaspora u kojemu je završio Moubandje, zatim zimus i ruskog Krasnodara (upravo uoči međusobnih utakmica), ali Dinamo je u startu odbio bilo kakve razgovore o odlasku. Nekoliko mjeseci kasnije, Leovac je od struke hrvatskog nogometnog prvaka podcrtan kao nepotreban.

I dok odluke o Hajroviću i Leovcu na koncu ipak i nisu iznenađenja, sigurno se nije očekivalo da će u Maksimiru “otpisati” - Marijana Čabraju! Lijevi bek došao je iz tada zahuktale Gorice prvog dana veljače, spominjala se pritom cifra od 1,6 milijuna eura.

U paketu od dva milijuna eura, koliko je Dinamo navodno platio Gorici, Čabraja je stajao mnogo više od Darija Špikića. No, čak i da je tolika razlika u cijeni, kao što se priča, samo knjigovodstvena kategorija, neobično je da se Dinamo tako brzo odrekao Čabraje.

Treba svakako reći da 24-godišnji Čabraja nije oduševio nastupima u Dinamovom dresu, no došao je u već formiranu momčad, nije prošao pripreme, nije dobio vrijeme za prilagodbu, a najbolje od svega, prvobitni je plan bio da se Dinamu priključi tek sad, na ljeto, pred natjecateljsku sezonu 2021./2022. Došao je odmah jer je Dinamu trebao lijevi bek u tom trenutku i sad bi već mogao otići iz Dinama.

S njim Modri neće raskidati ugovor, Čabraja je ipak mlađi i traži se transfer, hoće li to biti posudba s klauzulom otkupa, direktni transfer ili neka druga opcija, zasad su sve mogućnosti u igri.

Znači, Krznar ostaje bez tri lijeva beka, nakon Gvardiola neće biti ni Leovca i Čabraje, što može značiti nekoliko stvari.

Ili da Modri jako vjeruju da će povratnik iz Turske, Francois Moubandje, napokon biti pojačanje, a uz njega veliki doprinos dati Danijel Štefulj, ili planiraju u ovom prijelaznom roku kupiti novog lijevog beka? Ili Krznar ozbiljno razmišlja o nekim taktičkim varijantama u kojima klasični bekovi nisu toliko presudni, pa će se “pokrpati” s onim što ima. Uglavnom, “čišćenje” maksimirske svlačionice je počelo.

Tagovi: Damir Krznar, Dinamo, Marijan Čabraja, Izet Hajrović, Dario Špikić, Marin Leovac
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE