GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar: Odigrali smo ispod svake razine

Krznar: Odigrali smo ispod svake razine
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.08.2021 / 08:13
Autor: SEEbiz / tportal
TIRASPOL - Nogometaši Dinama doživjeli su težak poraz u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka. Krznarova momčad deklasirana je kod Sheriffa sa 3:0, pa će sljedeće srijede imati težak posao kako bi izborio plasman u nogometnu elitu.

Znali su Dinamo i Damir Krznar da ih u Tiraspolu čeka težak posao protiv Sheriffa. I najavljivali su da bi mogli već u prvoj utakmici riješiti pitanje ukupnog pobjednika.

Međutim, zaboravili su u redovima hrvatskog prvaka da se nešto pita i suparnika, koji je održao nogometnu lekciju dinamovcima.

Naravno, ne treba gubiti nadu, jer prošle sezone Dinamo je i protiv Tottenhama izgubio 2:0 u prvoj utakmici, da bi u uzvratu odigrao sjajnu utakmicu, pobijedio 3:0 i stigao do velikog skalpa.

Sada s druge strane neće biti londonski klub, već ekipa iz Tiraspola, ali koja definitivno ima znanje i snagu. Samo se nadamo bez mogućnosti ponavljanja ovakve utakmice.

'Šerif je održao lekciju Dinamu. Odigrali smo ispod svake razine. Ne bih rekao da je stvar podcjenjivanja. Dopirali smo do igrača da je Šerif neugodna i brza momčad, nakon prvog poluvremena smo se neshvatljivo otvorili u drugom dijelu i to je njima sve išlo na mlin. Bili smo totalno beskrvni, bezvoljni, prihvaćam odogovornost jer ja sam taj koji ih je morao motivirati', skrušeno je priznao Dinamov trener Damir Krznar.

Komentirao je Krznar i ozljedu Perića, odnosno ulazak Moubandjea.

'Moubandje nam je bio jedina opcija koju smo imali za to, za stopera. Zbog Franjićeve dinamike ostavili smo njega na boku, a Moubandje je brži u toj centralnoj zoni. U drugom dijelu Moubandje i Theophile su stajali malo previsoko, malo predaleko, dopustili su da svaka dubinska lopta bude opasna prilika'.

Kako u uzvratu dostići tih 0:3?

'Teška misija, nemoguća misija, ali dok nada postoji, nećemo se predati. A tko bi mogao ući od odsutnih? Teško je procijeniti, ali jedini kojeg bismo mogli koristiti za tjedan dana je Ademi, ali i to je utrka s vremenom.

Tagovi: Damir Krznar, Dinamo, Sheriff, Dino Perić, Arijan Ademi
PROČITAJ I OVO
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
Livaković obranio dva penala, ali...
DRAMA
Livaković obranio dva penala, ali...
ISTANBUL - Dominik Livaković je heroj Fenerbahčea iako je njegov klub dramatično ispao od Olmypiacosa u četvrtfinalu Konferencijske lige.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE