GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Krznar i Ivanušec: Vjerujemo da možemo doći do pozitivnog rezultata

Krznar i Ivanušec: Vjerujemo da možemo doći do pozitivnog rezultata
OPTIMIZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.08.2021 / 13:09
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Dinamo je održao konferenciju za medije uoči uzvratnog susreta play-offa Lige prvaka (sreijeda, 21 sat) protiv moldavskog Šerifa. 'Modri' moraju nadoknaditi veliku prednost od 3:0.

Na konferenciji za medije bili su trener Damir Krznar i Luka Ivanušec.

'Mi vjerujemo da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak. Vjerujemo da možemo doći do pozitivnog rezultata, do rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, u nedavnoj prošlosti i mi smo to dokazali. Zaista vjerujemo da možemo napustiti stadion uzdignutih ruku', rekao je na početku trener Damir Krznar.

'Potpisao bih svaku trenerovu riječ. Vjerujemo da možemo proći i dohvatiti Ligu prvaka. Atmosfera je pozitivna, napravili smo nekoliko razgovora, očekujemo veliku podršku navijača i da sutra možemo napraviti što želimo', istaknuo je Luka Ivanušec.

'Moramo zatvoriti pristupe našem golu i to je osnova na čemu temeljimo nadu da sutra možemo proći. Ne smijemo primiti gol, otići u fazu napada s igračem, dva viška. Moramo ubiti njihovu kontru koja nas je koštala rezultata u Tiraspolu', dodao je Krznar.

'Odluka o formaciji spada u taktičke zamisli za koje bih volio da ostanu skriveni.'

'Zglob je kod Jakića otečen, jučer nije bio spreman za trening, vidjet ćemo danas i odlučiti. Ademi neće biti spreman za početak, čekat će svoju priliku da uđe ako će to biti potrebno', govorio je Krznar.

'Svjesni smo toga da smo napravili puno loših stvari u Tiraspolu, morali smo o tome popričati. Sutra mislim da, jednostavno, kada budemo ekipa da onda imamo šanse. O tome smo najviše pričali, da sve napravimo zajedno. To je prvi i glavni cilj, ako tako bude, onda će naša kvaliteta doći do izražaja.'

Dodajmo kako su sukladno propozicijama UEFA natjecanja, momčad Dinama i organizacijski tim odradili testiranje na Covid-19 uoči uzvrata play-offa Lige prvaka protiv Sheriffa, a svi su rezultati testiranja negativni!

Foto: Goran Stanzl, Pixsell

Tagovi: Damir Krznar, Dinamo, Sheriff, Luka Ivanušec, Dino Perić, Arijan Ademi
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE