GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kramarić propustio jedanaesterac, autogol Gvardiola

Kramarić propustio jedanaesterac, autogol Gvardiola
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.08.2022 / 18:12
Autor: SEEbiz / H
HOFFENHEIM - Andrej Kramarić je propustio realizirati kazneni udarac, ali je njegov Hoffenheim preokretom došao do prva tri boda u novoj sezoni njemačke Bundeslige pobijedivši Bochum sa 3-2, iako su gosti nakon prvih 13 minuta vodili sa 2-0.

Oba pogotka za Bochum postigao je Simon Zoller, prvog u 10. minuta, a drugog tri minute poslije. No, već u 23. minuti Hoffenheim je izjednačio. Cristoph Baumgartner je smanjio na 1-2 u 14. minuti, a Ozan Kabak je postigao izjednačujući pogodak devet minuta poslije.

Hoffenheim je do vodstva mogao doći u 59. minuti, ali je udarac hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića gostujući vratar Manuel Riemann obranio. Kramarićev promašaj se nije pokazao skupim, jer je u 88. minuti Izraelac Munas Dabbur donio pobjedu domaćoj momčadi i prva tri boda u novoj sezoni.

U prvoj utakmici od povratka u Leipzig Timo Werner se odmah upisao u strijelce pogotkom za vodstvo protiv Koelna u 36. minuti. No, već četiri minute poslije gosti su izjednačili preko Floriana Dietza. U sučevom dodatku prvom poluvremenu domaća momčad je ostala s igračem manje. Dominik Szoboszlai je odgurnuo Kainza, pritom ga laktom pogodio u predjelu vrata, za što mu je sudac Brand pokazao crveni karton.

Na početku drugog poluvremena domaći trener Tedesco je uveo Joška Gvardiola na poziciju lijevog stopera. U 56. minuti RB Leipzig je ponovno poveo, kad je Cristopher Nkunku na dodavanje Danija Olma s lijeve strane kaznenog prostora pogodio suprotan kut. Koeln je drugi put izjednačio u 72. minuti, kad je lopta pogodila Gvardiola u blizini vratnice i završila u mreži za 2-2, što je bio i konačan rezultat utakmice.

Stuttgart je do zadnjeg napada na utakmici u Bremenu imao tri boda u džepu, a onda im je Werder oduzeo dva. Domaći su poveli u 4. minuti pogotkom Fullkruga, da bi Stuttgart golovima Enda (38) i Silasa (77) došao do preokreta. U šestoj minuti sučevog dodatka Werder je poraza spasio Oliver Burke.

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je odigrao prve minute za Stuttgart u novoj sezoni, a u igru je ušao u 60. minuti.

Nakon poraza od Real u europskom Superkupu, nogometaši Eintrachta nisu uspjeli pobijediti ni u drugom ovogodišnjem nastupu u Bundesligi, jer su na gostovanju kod Herthe odigrali 1-1. Suat Serdar je berlinsku momčad doveo u vodstvo u 3. minuti. Japanac Daichi Kamada je u 48. minuti uspio izjednačiti. U 86. minuti je strijelca za momčad iz Frankfurta zamijenio Kristijan Jakić. Pobjednik Europske lige se nakon dva kola njemačkog prvenstva nalazi na 15. mjestu sa samo jednim bodom.

Augsburg je u subotu iznenadio pobjedom u Leverkusenu. Jensen je u 15. minuti doveo goste u vodstvo, da bi u 43. minuti Aranguiz postigao izjednačujući pogodak za Bayer. No, Hahn je u 82. minuti iskoristio pogrešku domaće obrane te pogodio za 2-1 i pobjedu Augsburga.

U subotu će od 18.30 sati Schalke ugostiti Borussiju Moenchengladbach, dok će u nedjelju biti odigrane preostale dvije utakmice 2. kola u kojima se sastaju Mainz - Union Berlin (15.30 sati) i Bayern - Wolfsburg (17.30).

Tagovi: Andrej Kramarić, Joško Gvardiol, RB Leipzig, Hoffenheim, Timo Werner
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE