GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kraj sezone za Jokića unatoč još jednoj sjajnoj utakmici

Kraj sezone za Jokića unatoč još jednoj sjajnoj utakmici
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2022 / 07:55
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Košarkaši Milwaukeea i Golden Statea plasirali su se u drugu rundu play-offa NBA lige sinoćnjim pobjedama protiv Chicaga, odnosno Denvera, a u oba duela konačni rezultat u seriji je glasio 4-1.

Milwaukee je na svom terenu na krilima sjajnog Antetokounmpo došao do nove i za ovu seriju odlučujuće pobjede protiv Chicaga, a konačan rezultat na kraju je glasio 116:110 za Buckse.

Već nakon prve dionice domaći košarkaši su imali prednost od 34:18, a do poluvremena uspjeli su je dodatno povećati i na pauzu otići s već tada nedostižnih 18 poena razlike. Bilo je 60:42, iako su u jednom trenutku druge dionice imali i 29 poena prednosti.

U nastavku su rutinski priveli meč kraju, držali prednost i osigurali pobjedu te zakazali duel protiv Bostona u narednoj rundi. Do trijumfa ih je nosio već spomenuti Antetokounmpo koji je ubacio 33 poena uz devet skokova i tri asistencije, dok se u redovima Chicaga istakao Williams koji je ubacio 23 poena.

Do pobjede u prvoj seriji play-offa došla je i ekipa Golden Statea koja je na svom terenu slavila protiv Denvera rezultatom 102:98, a njih je do trijumfa sinoć nosio Curry koji je ubacio 30 poena uz pet skokova i isto toliko asistencija.

Denveru nije pomogao ni nezaustavljivi Nikola Jokić koji je ubacio 30 poena te dodao 19 skokova i osam asistencija.

Jokić je prema pisanju američkih medija imao i problema s povredom zadnje lože u drugom poluvremenu, a mučio se i s prekršajima jer je napravio četiri za šest minuta treće četvrtine.

Golden State će u narednoj rundi play-offa igrati protiv boljeg iz duela između Memphisa i Minnesote, a tamo je trenutni rezultat 3:2 za Grizzliese.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Stephen Curry, Golden State Warriors
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE