GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Košarkaši Cibone se vraćaju treninzima

Košarkaši Cibone se vraćaju treninzima
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2020 / 11:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Košarkaši Cibone se u ponedjeljak, 4. svibnja vraćaju treninzima i to pod posebnim uvjetima.

Trener Ivan Velić zbog povratka iz Bosne i Hercegovine morati biti u samoizolaciji 14 dana, pa će ga u tom periodu mijenjati pomoćni trener Bariša Krasić i kondicijski trener Ivan Antunović.

"Ako to bude moguće radit ćemo do 1. srpnja. Ujedno ćemo i planirati stvari za iduću sezonu ovisno o tome koliki će biti budžet za nadolazeću sezonu i kakvo će općenito biti stanje u sportu s obzirom na koronavirus. Očekujemo i da će pripreme za iduću sezonu početi puno ranije nego li je to bila praksa ranijih sezona," kazao je Velić.

Na prozivci će se pojaviti sljedeći igrači: Novačić, Bundović, Badžim, Prkačin, Vucić, Ljubičić, Ramljak, Rašić, Gnjidić, Paponja, Branković, Majcunić, Buljević, Porobić. Očekuju se i pregovori s nekim igračima kojima je istekao ugovor tako da ovo neće biti konačna slika rostera. Također, na popisu nema kapetana Marina Rozića koji još nije donio konačnu odluku o nastavku karijere.

"Na prozivci će se pojaviti i neki igrači s kojima nemamo aktualne ugovore, a u narednom periodu ćemo obnavljati ugovore kako njima tako i članovima radne zajednice koji će trenutno raditi bez važećeg ugovora. Odazvali su se svi, što pokazuje da djelujemo kao jedna velika obitelj upravo onda kada nam je najteže," dodao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Cibona je početkom travnja otpustila sve radnike iz radne zajednice, a radilo se o poslovno uvjetovanim otkazima koji su došli kao posljedica pandemije izazvane koronavirusom.

Košarkaška natjecanja u Hrvatskoj, te ona međunarodna u kojima se Cibona natječe, prekinuta su sredinom ožujka, a HKS je 1. travnja donio odluku o prekidu svih natjecanja u ovoj sezoni.

U ligama koje vodi Hrvatski košarkaški savez neće se proglasiti prvak niti određivati poredak, a u sezoni 2020/21 u svakoj pojedinoj ligi nastupiti će isti klubovi koji su nastupali u sezoni 2019/20.

Tagovi: Cibona, Bariša Krasić, Ivan Velić, Marin Rozić, Roko Prkačin, ABA liga
PROČITAJ I OVO
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
SASVIM OTVORENO
Vujošević: Vučič želi da uništi Partizan
BEOGRAD - Proslavljeni trener Duško Vujošević u "360 stepeni" na N1 govorio je o navijačima, Partizanu i "ratu" sa Aleksandrom Vučićem.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE