GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Košarka: Amerikanci pobijedili Argentinu

Košarka: Amerikanci pobijedili Argentinu
POBJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.07.2021 / 07:45
Autor: SEEbiz / H
LAS VEGAS - Nakon dva uzastopna poraza američka košarkaška reprezentacija konačno je pobijedila u pripremama za Olimpijske igre u Tokiju.

SAD su pobijedile Argentinu sa 108-80 nakon poraza od Nigerije i Australije u Mandalay Bay dvorani u Las Vegasu.

Među štićenicima Gregga Popovicha istakli su se Kevin Durant i Bradley Beal sa po 17 poena., Zach LaVine je postigao je 15, Damian Lillard 13 i Bam Adebayo 12 koševa.

"Igrali smo tvrđe. Bili smo bolji, pogotovo u obrani, ali inače smo zaista igrali košarku, navikli jedni na druge i pokazali lijepe akcije", rekao je Adebayo nakon utakmice.

Za Argentinu je 41-godišnji Luis Scola, bivša NBA zvijezda, postigao 16 koševa, Nicolas Laprovittola 13, a Facundo Campazzo 12 poena.

U pripremama za Olimpijske igre Amerikance još čeka uzvratna utakmica s Australijom, a u generalnoj probi prije odlaska u Japan utakmicu sa svjetskim prvakom Španjolskom.

Tagovi: Kevin Durant, Bradley Beal, Gregg Poppovich
PROČITAJ I OVO
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE