GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koncert zvižduka za Messija na oproštaju od Pariza

Koncert zvižduka za Messija na oproštaju od Pariza
ODLAZAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.06.2023 / 07:45
Autor: SEEbiz / index.hr
PARIZ - Nekoliko sati prije susreta posljednjeg kola francuskog nogometnog prvenstva između PSG-a i Clermonta (2:3 za goste) prvak Francuske je objavio kako Lionel Messi više neće nositi dres kluba s Parka prinčeva i da će mu ova utakmica biti zadnja za klub.

"Nakon dvije sezone u PSG-u avantura Lea Messija i kluba privodi se kraju. Klub svim srcem Leu želi još mnogo uspjeha u nastavku karijere. Paris Saint-Germain iznimno zahvaljuje sedmerostrukom osvajaču Zlatne lopte, osvajaču Lige prvaka i dvostrukom prvaku Francuske što je nosio crveno-plave boje", piše u oproštaju francuskog prvaka. Messi, koji je bio član PSG-a dvije godine, također se oprostio porukom:

"Hvala klubu, gradu Parizu i njegovim stanovnicima za ove dvije godine. Želim im sve najbolje u budućnosti."

Međutim, nakon raskida ostat će gorak okus jer su se navijači PSG-a potrudili da Messiju zadnja utakmica za njihov klub ostane u prilično lošem sjećanju. Već prije su najžešći Ultrasi znali zviždati Messiju, smatrajući da je u Pariz došao samo da uzme golem novac bez želje da ih odvede na krov Europe.

No večeras su pred sam početak susreta nadmašili sami sebe i priredili su Argentincu ružan oproštaj. Kad je službeni spiker pred početak utakmice pročitao Messijevo ime, Park prinčeva se zatresao od silnih zvižduka.

Messi je za PSG odigrao 74 utakmice i zabio 32 gola uz 34 asistencije. Dvaput je bio prvak Francuske, ali nije uspio osvojiti Ligu prvaka. Argentinac će u sljedećih nekoliko sati donijeti odluku u kojem klubu će nastaviti karijeru, a tu odluku objavit će za nekoliko dana, tvrdi katalonski Sport.

Tagovi: Lionel Messi, Paris SG
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE